BOZKIRLIAR DERNEĞİ İSTANBUL BAĞCILARDA BULUŞTU

featured

İstanbul Bozkır derneğinin Organize ettiği geleneksel Arap aşı programı İstanbul Bağcılar Halkın Sarayında gerçekleşti.
İstanbul milletvekili Abdullah Başcı, Bağcılar Belediye Başkan yardımcısı Cemil Şahin,Bozkırlılar Vakfı Genel Gaşkanı Kamil Bilgin,Konsiad başkanı Mustafa Büyükdede,50 yi aşkın Konya ilçe kasaba ve köy Dernek Başkanları,İstanbul’da görev yapan bozkırlı bürokratlar,hakim ve savcılar yaklaşık 1200 kişi katıldı.
Düzenlenen programda birlik, beraberlik ve dayanışma için bir araya geldiklerini belirten Bozkırlılar Vakfı ve Bozkırlılar Derneği Yönetimi, bu birliğin ve beraberliğin bozulmamasını, hizmet faaliyetlerinin yanında birlik ve beraberlik programlarının da Vakıf ve Dernek faaliyetlerinin başında geldiğini vurguladı.
İstanbul Yalıhüyüklüler Dernek Başkanlığı yapan ,Başkanlığı süresinde birçok ilke imza atan ve adından sıkça söz ettiren Bozkırlılar Derneği Başkan Yardımcısı,Ak Parti Bağcılar İlçe Yönetim kurulu üyesi hemşehrimiz Mehmet Ali Yılmaz’a konuşmacılar tarafından teşekkür edildi.Başarılarının devamını dilediler.
Tüm Konuşmacıların birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı geleneksel Arap aşı programında Bölgemizden yetişen ve başarılı bir yükselişe geçen Türk Halk Müziği sanatçısı Sami Çelik seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle davetlilerden tam not aldı.
Program Arap aşı ikramıyla sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
BOZKIRLIAR DERNEĞİ İSTANBUL BAĞCILARDA BULUŞTU

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!