BAŞKAN KOÇER’DEN TOKİ AÇIKLAMASI

featured

Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer İlçede yapılması planlanan TOKİ konutları ile ilgili geniş açıklamalarda bulundu.

Başkan Koçer Yalıhüyük’te yapılması öngörülen ve ön kayıtların başlamasının duyurulması ile start alan Konutlar için geniş çaplı proje üzerinde bilgilendirme yaptı.

Belediye Başkanı Koçer duyurunun yapılması ile birlikte Özellikle yurt dışı ve İlçe dışında yaşayan Yalıhüyüklülerin büyük ilgi gösterdiğini belirterek;ilk günde ön başvuru sayısı 50’nin üzerinde.Telefonla arayarak detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız var.Şahsım ve Hesap işleri müdürüm gelen telefonlara cevap vererek Toki projesini ve şartlarını anlatıyoruz.

Projenin hayata geçebilmesi için en az 100 müracat almamız gerekiyor.İlk gün itibari ile 50 kişiye ulaştık. Projeden öncelikle Yalıhüyük’te evi bulunmayanlar ve gurbetçilerimiz için bulunmaz bir fırsat diye düşünüyorum. Ön başvurlarımız Şubat ayının 28’ine kadar devam ediyor.ödeme koşulları da oldukça uygun.İhtiyacı olan hemşerilerimiz bu fırsatı kaçırmsınlar. Konut alanı Belediyemizin hemen yanında,Spor tesislerimizin Kapalı Pazar yerine oldukça yakın.Suğla gölünü , ve Torosları direk gören bir yapıya sahip olacak.’’dedi.

Başkan Hasan Koçer; “Başvuru şartnamesini Belediyenin web sitesi ve İlçemizin Haber sitesi yalihuyuk.com adreslerinde bulunuyor.Ayrıca Toki genel müdürlüğü web sitelerinde başvuru formları mevcut.diye konuştu.
Detaylı bilgi aşağıda videolu görüntüden öğrenebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
BAŞKAN KOÇER’DEN TOKİ AÇIKLAMASI

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!