Çanakkale Zaferinin 101. Yılı Yalıhüyük’te düzenlenen etkinliklerle kutlandı.
İlk Program Yalıhüyük Hükümet Konağı önüne Çelenklerin sunulması ile başladı. Akabinde Merkez Mezarlıkta şehitlik ziyareti Yapan İlçe Protokolü İlçe müftüsü Osman Ormağ’ın okuduğu dua ile son buldu.
Yalıhüyük Orta Okulunun organize ettiği Çanakkale Zaferi programı Belediye Düğün salonunda gerçekleşti.
Programa İlçe Kaymakamı Ali Polat,Garnizon Komutanı Cumhur Dilli,Belediye Başkanı Hasan Koçer Daire müdürleri Protokol üyeleri Öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra İlçe halkı ilgi gösterdi.
Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunması ile devam eden programda sırası ile Günün önem ve anlamını belirten konuşmalar, Öğrencilerin şiir okuması ile sürdü.
Öğrencilerin hazırlayıp sunduğu ‘Benim Adım Çanakkale’ oyunu salonu dolduranlar tarafından büyük ilgi görerek ayakta alkışlandı.
Programın sonunda Çanakkale zaferi dolayısı ile Mektup yarışmasında başarılı olan öğrencilere ve Hentbolda Konya Üçüncüsü olan Bayan hentbol takımına hediyelerini ,İlçe Kaymakamı Ali Polat,Garnizon Komutanı Cumhur Dilli,Belediye Başkanı Hasan Koçer,İlçe Emniyet Amiri Hasan Demirden ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizamettin Doğan verdi.
ÇANAKKALE ZAFERİ 101. YILINDA YALIHÜYÜK’TE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI
Galeriyi Görüntüle