TOROSLARIN ÇOCUKLARI İYİLİKTE HADİM’DE YARIŞTI

featured

‘Torosların çocukları iyilikte yarışıyor’ ikinci değerler Eğitimi kazanım yarışmaları Hadim, Akören, Bozkır, Yalıhüyük, Güneysınırı, Ahırlı ve Taşkent’in ortaklığında Konya’nın Hadim İlçesinde gerçekleşti.
Kısa Film, Resim, Şiir, canlı performans ve skeçlerin yarıştığı programa Hadim Kaymakamı Ömer Büyükergene, Taşkent Kaymakamı Halit Yıldız, Güneysınırı Kaymakamı Orhan Yalınız,Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir, Ahırlı Kaymakamı Yasin Orakçı ,Akören Kaymakamı Akın Özkan Yalıhüyük Kaymakamı Ali Polat, Yarışmaya katılan ilçe Milli Eğitim Müdürleri ,Şube ve Okul Müdürleri yanı sıra öğretmenler ,öğrenciler katıldı.
Hadim Halk Eğitim Müdürlüğü salonunda gerçekleşen yarışma programına Hadim İlçe Halkı da yoğun ilgi gösterdi.
Değerler Eğitimi Kazanım yarışmaları Finali ve ödül töreni Hadim Halk Eğitim Müdürlüğü salonunda başarılı olan Okullara verildi.
Yalıhüyük Ortaokulu 6. Sınıf Öğrencisi Nurşen Nisa Dilli’nin şiiri birinci olurken, Yalıhüyük Çok Programlı Anadolu Lisesinin 6 Dakikalık Filmi 3. Oldu.Kısa Film’de Birinciliği Akören,ikinciliği ise Hadim kazandı.
Öğrencilere ödüllerini Yarışma Programına Katılan Kaymakam ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri verdi.
Programda Kardeşlik vurgusu yapıldı. Hadim Öğretmen Korosunun seslendirdiği müzikle ve Hadim Öğrenci folklor ekiplerinin sergilediği oyunlar salonun dolduran izleyicilerden büyük alkış aldı.
Toplu fotoğraf çekimi ile yarışma programı sona erdi.
Yarışmaya Katılan Yalıhüyük Ortaokulu ve Çok Programlı Lisesi Öğretmen ve öğrencileri Hadimi Hazretlerinin türbesini ziyaret ederek dua etti.


0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
TOROSLARIN ÇOCUKLARI İYİLİKTE HADİM’DE YARIŞTI

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!