BAŞKAN KOÇER İSTANBUL ZİYARETİNİ DEĞERLENDİRDİ

featured

Bozkırlılar Vakfının daveti üzerine İstanbul’a giden Belediye Başkanı Hasan Koçer, ziyaretleri ile ilgili olarak açıklama yaptı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen İstanbul Bozkır Vakfının düzenlediği arabası günü programına Bozkır, Ahırlı ve Yalıhüyük Belediye Başkanları yanı sıra Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız,23. Dönem Milletvekili Hüsnü Tuna, Bozkır, Yalıhüyük, Ahırlı İstanbul Dernek başkanları katıldı.

Bölgenin sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda, Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız ile bir araya gelen Başkan Hasan Koçer, Yalıhüyük’ün sorunlarını yapılması gereken projeler hakkında bilgi vererek Milletvekili Ziya Altunyaldız’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Altunyaldız’da Yalıhüyük’ün güzel  hizmet aldığının altını çizerek, Bozkır yolu Caddesi için yapılacak  sıcak asfatlama çalışmalarının gerçekleşeceğini, bu güzergahtaki Elektrik Havai hatlarının yer altına  alınacağını Medaş  Genel  Müdürlüğünde yapılan toplantıda kararı alındığını ifade etti.

Başkan  Koçer Daha  sonra  İstanbul’da Faaliyet  gösteren Yalıhüyüklüler derneği yöneticileri ile   bir araya gelerek hasbihal etti.İlçede yapılan  hizmetler ve  projeler  hakkında  bilgi verdi. Sorunlarını dinledi.Başkan  Koçer Kurban  Bayramı 3. Günü gerçekleşecek  Gölcük  Yayla  şenliği içinde görüş alışverişinde  bulundu. Şenlik  çalışmalarının şimdiden  başladığı bilgisini vererek bu  konuda tekrar  bir  istişare toplantısı yapılacağını ve bir araya  geleceklerini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
BAŞKAN KOÇER İSTANBUL ZİYARETİNİ DEĞERLENDİRDİ

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!