YALIHÜYÜK BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNA ARAZÖZ EKLENDİ

featured

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hibesi olarak Yalıhüyük Belediyesine kazandırılan Arazöz Cumhuriyet meydanında tanıtıldı.

Tanıtım programına Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Ak Parti İlçe Başkanı Seyfettin Pişkin, Belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının hibe kapsamında Belediyeye kazandırdığı 13 Tonluk çöp toplama kamyonu, kazıcı yükleyici kepçenin ardından Arazöz hibesi yapıldı.

Arazöz ’ün vatandaşalara tanıtmı için Cumhuriyet meydanında konuşan Başkan Hasan Koçer; ’Bakanlığımıza yaptığımız girişimler sonucunda Belediyemiz araç filomuza bir Arazöz kazandırdık. Daha öncede yine Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızca Belediyemize Kazıcı yükleyici kepçe,13 tonluk çöp toplama kamyonu hibe yöntemi il kazandırmıştık. Arazöz yangınlarda, caddelerin temizliğinde ağaç sulamalarında kullanılacak. Bu İş makinalarını Belediyemize kazandırılmasında emeği geçen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar yardımcılarımız Mehmet Emin Birpınar’a, Refik Tuzcuoğlu’na, Konya Milletvekillerimize İl başkanlığımıza İlçe Başkanlığımıza ve Belediye Meclis üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. ’diye konuştu.

Ak Parti İlçe Başkanı Seyfettin Pişkin’de Ak Parti Hükümeti döneminde Yalıhüyük çok güzel hizmetler alıyor. Bunun en son örneği Belediyemize kazandırılan Arazöz’dür. Bakanlığımıza Hükümetimize Konya Milletvekillilerimize Belediye Başkanımıza emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim.’’dedi.

Tanıtım sonrası Cumhuriyet meydanında Arazöz çalıştırılarak vatandaşlara gösterildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
YALIHÜYÜK BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNA ARAZÖZ EKLENDİ

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!