POLİS HAFTASI DÜZENLENEN ETKİNLİKLE KUTLANDI

featured

Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Yıl dönümü vesilesiyle Yalıhüyük  İlçe  Emniyet amirliği tarafından program gerçekleştirildi.

Program, Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtına İlçe Emniyet Amiri Dursun Ali  Özer’in çelenk sunması, saygı duruşu akabinde İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

İlçe  Kaymakamı Yakup Güven ve İlçe  protokolü emniyet amirliğini ziyaret ederek Polis gününü kutladılar. Çeşitli  ikramların gerçekleştiği programda, Polis ve Jandarma ekiplerinin günün her saatinde her iklim şartlarında görev yaptığını söyleyen Kaymakam Güven: “Polisimizin 173. Kuruluş yılını kutlar, şehit  polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.” dedi.

Polis günü etkinlikleri Yalıhüyük  Merkez camiinde kılınacak öğle namazından sonra şehit emniyet güçleri için okutulacak mevlidi şerifle sona erecek.

Polis  haftası etkinliklerine İlçe  Kaymakamı Yakup  Güven, Belediye Başkanı Hasan Koçer, İlçe  Jandarma Komutanı Hakan Doğan, İlçe Emniyet Amiri Dursun Ali Özer, Ak Parti İlçe Başkanı  Seyfeddin Pişkin’in yanısıra daire amirleri de katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
POLİS HAFTASI DÜZENLENEN ETKİNLİKLE KUTLANDI

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!