BAŞKAN KOÇER ‘DEN KUTLAMA MESAJI

featured

Yalıhüyük  Belediye Başkanı Hasan Koçer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Koçer  Mesajında;”23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96. yılını büyük bir gururla kutluyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulmasıyla bu topraklarda başlayan bağımsızlık mücadelesi, dünyaya varlığını kanıtladığı gün olarak tarihteki yerini almıştır.

Bu günü bir bayram olarak geleceğin teminatı olan çocuklara armağan eden Mustafa Kemal Atatürk, böylelikle çocuklara verdiği değeri ve yeni Türk Ulusunun geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğini işaret etmiştir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli, donanımlı ve daha mutlu bireyler olarak hayata devam etmeleri için gösterdiğimiz emek ve mücadelemiz devam edecektir.

Türk Milleti’nin bağımsızlığının ve egemenliğinin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 96. kuruluş yıl dönümünde, tüm hemşehrilerimin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, bu anlamlı günü tüm dünya çocuklarına armağan eden Büyük Devlet Adamı Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyorum.”dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
BAŞKAN KOÇER ‘DEN KUTLAMA MESAJI

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!