İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE VEDA YEMEĞİ

featured

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne tayini çıkan Nizamettin Doğan İçin mesai arkadaşları veda yemeği düzenledi.

Yalıhüyük’te düzenlenen veda yemeğine İlçe Kaymakamı Yakup Güven, İlçe Jandarma Komutanı Hakan Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizamettin Doğan, Okul Müdürleri, Yalıhüyük’de bulanan kamu kurum amir ve çalışanları katıldı.

Programda Konuşan Kaymakam Yakup Güven; ’Hizmette en önemli unsur dönüp arkanıza bakabildiğiniz zaman kalıcı eserler bırakabilmektir. Nizamettin beyle uyumlu bir çalışma süreci geçirdik. Hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dilerim. ’dedi.

Kendisi için düzenlenen veda yemeğinde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizamettin Doğan’da; Yalıhüyük’te 6 yıl hizmet verdik. Bu süre zarfında Gerek İlçe Kaymakamımız gerek se Belediye başkanımızla uyumlu bir süreç geçirdik. Hep desteklerini gördük. Kendilerine teşekkür ediyorum. Görevler gelici geçicidir. İyi bir hizmet verebildiysek ne mutlu bize. Hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. ’diye konuştu.

Mesai arkadaşları ile vedalaşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizamettin ‘Doğan’ın Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapacağı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE VEDA YEMEĞİ

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!