İSTANBUL YALIHÜYÜKLÜLER DERNEĞİ KERMES DÜZENLEDİ

featured

İstanbul Yalıhüyüklüler Derneği İstanbul Bağcılarda kendi binasında Kermes düzenledi.

Gıda, Giyim, Ayakkabı  ve  zücaciye  başta olmak  üzere birçok çeşitle açılan kermese Yalıhüyük başta olmak üzere  İstanbul da yaşayan  Yalıhüyüklüler, Bozkırlılar ve birçok misafir  ilgi gösterdi.

Gelirinin dernek faaliyetlerde kullanılacağını ifade eden Başkan Mustafa Minaz Kermese ilgi gösteren ziyaret eden herkese teşekkür etti.Başkan  Minaz; ’İstanbul Yalıhüyüklüler derneği olarak birçok program ve faaliyet gerçekleştirdik. Sıla Hasreti çeken arkadaşlarımızı bir araya getirmeyi birlik ve beraberliği sağlamayı hedefledik. Kış aylarında geleneksel  hale  gelen arapaşı programları, Bahar aylarında  piknik şölenleri düzenleyerek İstanbul da yaşayan hemşerilerimizle birlikte olduk. Dernek binamızda Kermes düzenleyerek gelirini dernek faaliyetlerinde kullanmak daha güzel projelere imza atmak adına Şahsım ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımız üyelerimizle birlikte çalışmalarımızı yürütüyoruz.

Kurban bayramı 3, günü  Yalıhüyük Belediyemiz ile birlikte düzenleyeceğimiz  Gölcük yayla şenlikleri öncesi de bu kermesimiz  bir ön çalışma oldu.Kermesimize  maddi ve  manevi destek veren tüm  hemşerilerimize  katılımcılarımıza teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. ’dedi.

30 Haziranda açılan kermes ’in 3 Temmuz’a kadar açık kalacağı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
İSTANBUL YALIHÜYÜKLÜLER DERNEĞİ KERMES DÜZENLEDİ

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!