Başkan Altay Yalıhüyük’de halka hitap etti

featured

Konya Büyükşehir  Belediye  Başkanı  Uğur  İbrahim  Altay seçim gezileri  kapsamında Ahırlı ve  Yalıhüyük  ilçelerini  ziyaret etti.

Yalıhüyük’e  girişinde konvoyla  karşılanan  Altay,Yalıhüyük  Cumhuriyet  meydanından halka  hitap etti.

Cumhuriyet  meydanında  yapılan  toplantıda açış  konuşmasını Ak Parti  İlçe  Başkanı  Seyfettin  Pişkin yaparken Cumhur  ittifakı belediye meclis  üyesi ve  Eski MHP İlçe  başkanı Hasan  Akyıldız ve İl Ak  Parti  il başkan  vekili  ve  MHP  İl yöneticileri selamlama  konuşması yaptı.

Cumhuriyet  meydanında  halka hitap eden Altay 31 Mart  yerel  seçimlerine  Cumhur  ittifakı ile güçlü  bir  şekilde  girdiklerini belirterek;Genel  Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep  Tayyip  Erdoğan ve  Milliyetçi  Hareket  partisinin  değerli  genel  başkanı Sayın Devlet Bahçeli  ile birlikte Cumhur  ittifakı  ile seçimlere  hazırlanıyoruz.’’dedi.

Bu  seçimin bir  öneminin de tüm  dünyanın takip ettiği  bir  seçim  olduğunu ifade eden  Başkan  Altay;’’İslam  coğrafyası bu seçimi bekliyor,Filistin bu seçimi  bekliyor.Arakandaki müsülümanlar  bu  seçimi bekliyor.Mekke de  medinede  Müslümanlar  bu seçimin sonucunu bekliyor.Bu  seçimi birde Avrupa  bekliyor.Wasihngton bekliyor Avrupa  ülkeleri  bekliyor Çocuklarımıza  gençlerimize  büyük  bir  Türkiye bırakmak  istiyoruz.Onun  için  bu seçimin sonucu çok  önemli.’’dedi.

Yalıhüyükte  coşkulu  bir  kalabalığa  hitap eden İlçeye  18 milyon yatırım yaptıklarını bu büyük hizmetlerin devam etmesi  için tekrar Cumhur  ittifakı  adayı Hasan  Koçer’in  belediye  başkanı  seçilmesini  isteyen Büyükşehir  Belediye  Başkanı  Uğur  İbrahim Altay ;’’ Yalıhüyük’te Belediye  Başkan adayımız Hasan  Koçer’dir.İlçe  olarak  büyükşehir  olarak  hükümet  olarak  üçlü  olacağız  güçlü  olacağız Yalıhüyük İlçemize  hizmete  devam edeceğiz. Şehir  konağı  toki  konutları gibi  önemli hizmetlerimizin inşaatı  devam ediyor.’’şeklinde konuştu.

Belediye  başkanı ve  Ak  Parti  belediye  başkan adayı  hasan  Koçer’de  konuşmasında; 16 yıl önce çıktığımız bu kutlu yolda sadece Rabbimizden yardım istedik, milletimizden destek talep ettik. Milletimizin dudaklarından dökülen hayır dualarına, sandıkta kullanılan oy kadar önem verdiğimiz için güçlenerek bugünlere geldik.

Hizmet belediyeciliğimizin yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışına büyük  önem verdik. Annelerimizi babalarımızı çocuklarımızı gençlerimize yönelik çeşitli etkinlikler düzenledik.

Büyükşehir yasası  ile değişen ve gelişen hizmet anlayışı  çerçevesinde özellikle  son beş yılda aldığımız hizmetlere tarihi bir not düştük. Gönül kazanmayı, oy kazanmak kadar önemli gördük.Tevazu samimiyet,gayret  ile yeniden Önce  Millet ,Önce Memleket parolası  ile Cumhur  ittifakının gücü ile yeniden görev yapmaya hazırız.Tüm hemşerilerimizin desteği ile inşallah daha güçlü  bir Yalıhüyük için el  birliği  gönül  birliği içinde meclis  üyelerimiz teşkilatlarımızla birlikte  göreve hazırız.’’dedi.

Programın sonunda Başkan  Koçer Büyükşehir  belediye  başkanıUğur İbrahim Altay’a hat sanatı  işlemeli  bir  tablo  hediye etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Başkan Altay Yalıhüyük’de halka hitap etti

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!