Konya Milletvekili Tahir Akyürek Yalıhüyük’te

featured

Ak  Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek 31 Mart  Yerel  Seçimleri kapsamında Yalıhüyük’ü  ziyaret etti.

Ak Parti  İlçe  Başkanı Seyfettin  Pişkin ve  MHP İlçe  başkanı  Abdullah Ceran’ın selamlama konuşması yaptı.

Cumhuriyet  meydanında  coşkulu  kalabalığa  hitap  eden  Akyürek, 31 Mart yerel seçimlerin sadece  sıradan bir  yerel seçim olmadığını Tüm dünyanın bu  seçim sonuçlarını  izlediğini söyledi.

Akyürek: “Türk milleti İslam’ın ve Kızıl elmanın bayraktarlığını yapıyor”

Akyürek, “31 Mart  yerel seçimlerinde ayrıca  Türkiye’nin geleceğini  oyluyoruz. Bizleri  mazlum  ülkeler, Endonezya, Ortadoğu’daki  Müslüman ülkeler’in yanı sıra bu seçimleri Amerika, Avrupa  ülkeleri, Singapur’daki  katil de izliyor. Cumhurbaşkanımızı hedef alıyorlar. Bir tarafta lider ülke Türkiye var, bir tarafta şer güçler var. Türk milleti İslam’ın ve Kızıl elmanın bayraktarlığını yapıyor. Oylanan büyük Türk milletinin geleceği olacaktır. Kendi topunu, kendi tüfeğini, kendi savaş helikopterini yapan bundan sonra uzun menzilli füzelerini savaş uçaklarını yapacak lider ülke Türkiye’ye destek vermeye varmışınız” dedi.

Yerel seçimlerde Belediye  başkan  adayı  Hasan  Koçer’e de  destek  isteyen  Akyürek;’’Hasan  başkanla uzun süre birlikte  çalıştık.Çalışkan  tevazu  sahibi bir  insan.Çıraklık  ve  kalfalık  dönemini tamamladı.Şimdi  ustalık  zamanı .Sizlere büyük hizmetlere getireceğinden  şüphemiz  yok.Burada  Hasan  Başkanla,Büyükşehir’de Ugur  İbrahim  Altay’la Ankarada biz  milletvekilleri ile ve  Cumhurbaşkanımız sayın Recep  Tayyip  Erdoğan’ın desteği  ile büyük  hizmetler  veremeye devam edeceğiz.’’dedi.

Belediye Başkanı  Hasan  Koçer’de konuşmasında ;’’Büyükşehir  yasası  ile birlikte  Yalıhüyük’ün  hayat  bulduğu  vizyonunun  değiştiği, İlçemizde 100 yıl ihtiyacını karşılayacak İçme suyu sorununu Hem Yaylamızdan gelen suyu artırarak hemde Sondaj  çalışması yaparak çözdük. İlçemizde  İmar  planı uygulaması ,altyapı,Asfalt,Parke, Kapalı  Pazar yeri, parklar ve  bahçeler Mezarlıkların bakım  ve onarımı Elektrik havai hatların yer altına alınması ,sokak aydınlatması Komek binasının oluşturulması  gibi projelerimizi  hayata geçirdik. Sosyal  belediyecilik anlayışı ile çeşitli etkinlikler şenlikler özel  programlar düzenledik.Şehir  konağı Toki Evleri gibi  büyük  projelerimizin inşaatı sürüyor.’’dedi.

Koçer  konuşmasının son bölümünde ise; “Sayın  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip  Erdoğan’ın  önderliğinde bakanlarımız Milletvekillerimiz, sayesinde bu günlere geldik. Adeta şantiyeye dönen  İlçemizde değişim ve  gelişimi hep  birlikte  yaşıyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada çalışmalarımızın artarak devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın.Cumhurbaşkanımızın liderliğinde güç ve gönül birliği yaptığımız büyükşehir  belediyemizle yeni  projelere imza attık ima atmaya devam edeceğiz. Gönül kazanmayı, oy kazanmak kadar önemli gördük.Tevazu samimiyet,gayret  ile yeniden Önce  Millet ,Önce Memleket parolası  ile Cumhur  ittifakının  gücümüze  güç  katması  ile daha büyük  hizmet yapmaya hazır  olarak  karşınızdayız.’’dedi.

Programın sonunda Belediye  Başkanı  Hasan  Koçer Konya  Milletvekili  Tahir  Akyürek’e  günün anısına  tablo takdim etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Konya Milletvekili Tahir Akyürek Yalıhüyük’te

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!