19 Mayısı coşku ile kutladık

featured

Yalıhüyük’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı.

İlçe  Milli Eğitim Müdürü Orhan  Balaban’ın Atatürk  anıtına çenk koyması ile  başlayan Program daha sonra Yalıhüyük  Anadolu Lisesin inde devam etti.

Türkiye  Cumhuriyetimizin ve Milletimizin umudu sevgili  gençler Bugün Gazi Mustafa  Kemal  Paşanın Samsunda tutuşturduğu özgürlük  meşalesinin 100. Yıl dönümünü  ve  aynı zamanda  19 Mayıs Atatürk’ü anma gençlik ve spor  bayramını kutlamanın sevincini birlikte yaşamaktayız. ’diyerek Konuşan İlçe  Kaymakamı  Muhammed Deniz Kılınç;’’ Binlerce şehit verilerek  sıkıntı ve  yokluk  içinde büyük  özverilerle  kurulan Türkiye  Cumhuriyeti sizlere emanettir.Bu emaneti  yaşatmak sonsuza  kadar korumak ,gelecek  kuşaklara en iyi  bir şekilde aktarmak  en başta gelen  görev ve sorumluluğunuzdur. Çalışmadan  yorulmadan  üretmeden rahat  yaşamak  isteyen toplumlar önce  haysiyetlerini sonra  hürriyetlerini ve daha sonrada  istikbal ve  istiklallerini kaybeder. Sevgili  gençler  hepiniz geleceğin birer  yıldızı birer  parıltısısınız. Memleketi asıl  aydınlığa boğacak sizsiniz.Bütün ümidimiz gençliktedir. Tek bir  şeye  ihtiyacımız var  oda  çok  çalışmak.’dedi.

Anadolu  Lisesi öğrencilerinin şiirleri, hazırladıkları  gösterilerin  yanı sıra Öğrencilerin  folklorik gösterileri  izleyicilerden  büyük alkış aldı.

Programda  yarışmalarda  başarı  kazanan öğrencilere Kaymakam Muhammed Deniz Kılınç,Belediye Başkanı Hasan  Koçer hediyeler verdiler.

Programa  İlçe  Kaymakamı  Muhammed Deniz  Kılınç,Belediye Başkanı  Hasan Koçer’in yanı sıraİlçe  protokolü,Okul  Müdürleri Öğretmen , öğrenciler  ve  vatandaşlar  katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
19 Mayısı coşku ile kutladık

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!