Kaymakam Kılınç çiftçiler gününü kutladı

featured

Kaymakam  Kılınç 14 Mayıs Dünya Çİftçiler Günü dolayısı ile  bir  mesaj yayımladı,

Yalıhüyük  Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç  mesajında  şu  ifadelere yer  verdi;

Elinin değdiği herşeyi güzelleştiren, emekleri ile toprağı yoğuran, alın terini üretime çeviren, tarlasında bahçesinde gece gündüz demeden çalışan ailesine, evine ve üretimle ülkesine destek veren kadın erkek bütün çiftçilerimizin dünya çiftçiler gününü kutlarım.

Çiftçilerimiz, ülkemizin kalkınmasında, ekonomimizin büyümesinde, sofralarımıza ulaşan ekmeğin, meyvenin, sebzenin üretiminde alın teri dökerek yoğun emek sarf eden kesimlerin başında gelmektedir.

Tarım ve hayvancılık üretiminin her kademesinde çalışan vefakâr çiftçilerimizin; üretim ve verimliliğin arttırılması, yaşam şartlarının yükseltilmesi, ürettikleri ürünlerin pazarlara ulaştırılması, ülkemizin ve bölgemizin tarım ve hayvancılığının kalkınmasında yüksek öneme sahiptir. İlçemizde  tarıma, hayvancılığa kısacası çiftçiye yönelik yatırımları destekleyici çalışmalarımız artarak devam etmektedir.

Alın teri ve emeği ile en güzel sebzeyi, meyveyi, tahılı üretmek için fedakârca çaba harcayan tüm çiftçilerimizin, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü kutlar, bereketli ve bol kazançlı bir yıl geçirmeleri temenni eder,

Ülkemizin kalkınmasında, ekonomimizin büyümesinde, üretim ve verimliliğin artırılmasında, hayat standartlarının yükseltilmesinde, tarımsal üretimin her kademesinde alın teri olan çiftçilerimiz, her zaman baş tacımızdır. Yediğimiz her ekmekte, içtiğimiz her çorbada, giydiğimiz her kıyafette çiftçimizin hakkı ve alın teri vardır. Geçimini topraktan sağlayan, topraktan aldığı ürüne değer katarak onu bizlere ulaştıran çiftçilerimizin emeği kutsaldır. Yalıhüyük Kaymakamlığı olarak bizde bu kutsal değerleri her şeyin üstünde tutarak Yalıhüyük Çiftçisinin  bol, bereketli üretim yapması ve çiftçilerimize hizmet etmek için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışmaktayız. Toprağın bereketinin üretime, üretimin zenginliğe ve huzur ortamına katkı sağlaması dileğiyle, Bir eli toprakta bir eli Allah’ta olan ciğerlerinde arpa tozu,  ellerinde ananat nasırı ve üretimin her aşamasında büyük emek harcayan tek amaçları üretmek olan, yaşama azmi ile toprağı işlemeye gayret eden çiftçimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü kutluyor, değerli çiftçilerimizin ürünlerinin bol ve bereketli, geleceklerinin umutlu olmasını diliyorum.

  Muhammed Deniz KILINÇ

    Yalıhüyük Kaymakamı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Kaymakam Kılınç çiftçiler gününü kutladı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!