Eşinin kanser tedavisi için eşek çiftliği kurdu

featured

Eşinin akciğer kanserine yakalanması sonucu, bir tanıdıklarının tavsiyesi üzerine eşek sütü ile tedaviye baslayan Gülay Bilginer, süt ihtiyacını karşılamak için eşek çiftliği kurdu.

Seydişehir’de Yeni Cami Mahallesi’ndeki demirciler sanayi yanı kırsalında eşine eşek sütü temini için eşek çiftliği kuran, doğuştan engelli Gülay Bilginer, eşinin eşek sütünü düzenli olarak içmesi sonucu kanseri yendiğini söyledi.

Bir arkadaşının tavsiyesi üzerine eşek sütü ile ile tedavi yöntemine başladıklarını belirten Gülay Bilginer(40); “Eşim düzenli olarak günde bir çay bardağı eşek sütü içti.İlk aynı zamanda kemoterapi görüyordu.Her kontrolünde kanser hücrelerinin küçüldüğünü gördük.Bir süre eşek sütü bulamadık.Yine kemoterapide eşimin süt içmediği dönemde kanser hücresinin sabit kaldığı görüldü.Tıbben hiçbir karşılığı yok.Ancak bu yöntem eşimin düzenli olarak eşek sütü içtiği zaman küçülerek yok oldu.Eşim kanseri yendi. Şuan mesleği olan motosiklet tamirciliğine devam ediyor.”dedi.

“Kanser hastalığı büyük bir bela kimsenin çocuğu ağlamasın.Babasız annesiz kalmasın” diyerek sözlerine devam eden Gülay Bilginer, “Eşim için böyle bir işe başladım eşek çiftliği kurdum.İlk olarak bir eşekle başladık. Şuan 10 eşek var, süte talep çok fazla, Türkiye’nin her tarafından talep var. Hedefim çiftlikte eşek sayısını 50’ye çıkarmak.Sütün litresi 100-150 tl.Biz de litresini 100 tl den veriyoruz. Bir eşek günde 250 gr süt veriyor.”dedi.

Gülay Bilginer; “Eşim Abdullah Bilginer (55) ve ilkokul öğrencisi kızım Ayten Su Bilginer ile birlikte eşeklerin bakımını yapıyoruz.” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Eşinin kanser tedavisi için eşek çiftliği kurdu

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!