Kaymakam Kılınç’ın 15 Temmuz mesajı

featured

Yalıhüyük Kaymakamı  Muhammed Deniz  Kılınç 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

15 Temmuz, vatanımızın bölünmez bütünlüğünün, milletimizin azim ve kararlılığının, milli birlik ve beraberliğinin bütün dünyaya bir kez daha gösterildiği bir tarih, dünya toplumlarına ve devletlerine ders veren bir destandır.

 Demokrasinin bir kez daha galip geldiği bu mücadelede;   tankın, topun, uçağın, helikopterin, tüfeğin karşına sadece ve sadece imanıyla, inancıyla ve yüreğiyle dikilen Türk Milleti;  tıpkı Çanakkale’de, İstiklal Savaşında olduğu gibi tüm fertleriyle tek yürek olarak sokaklara dökülmüş ve bir kez daha yeri geldiğinde gazi ve şehit olunabileceğini göstermiştir.

  15 Temmuz’da, başta Sayın Cumhurbaşkanımız, TBMM Başkanımız, Başbakanımız, tüm bakanlarımız, Milletvekillerimiz, güvenlik güçlerimiz ve vatandaşlarımız darbecilere  karşı onurlu ve güçlü duruş sergileyerek, milli iradenin tecelligahı olan Türkiye Millet Meclisimize  sahip çıkmışlardır. Tehditler ve bombalama şeklinde sergilenen şiddet, Türk Milletinin  çelikten iradesini kıramamış ve darbe girişimi başarısızlığa uğratılmıştır.

 Milletimizin darbe teşebbüsü karşısında gösterdiği refleksin böylesine senkronize olmasında güçlü bir liderliğin payı büyüktür. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliği, halkın inancını pekiştirmiş ve direnişi başarılı kılmıştır. 15 Temmuz darbe  girişiminde Türk Milleti, vatana ve millete olan bağlılığını bir kere daha göstermiş, cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazmıştır.

 Herkes gördü ki,  asil kanlarıyla suladıkları  bu vatan toprağının bir karışını bile hainlere teslim etmeyen ve demokrasiye göz diken kanlı ellerin hâkimiyetine girmeyen Türk Milleti,  büyük ve asil bir millettir.

 Demokrasimize kast eden, birlik ve beraberliğimizi yok etmek isteyen, büyük ve kutlu yürüyüşümüzü engellemek isteyen iç ve dış bütün hainlere karşı iman dolu göğüsleri ile dimdik ayakta duran ve bu uğurda şahadete eren kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnetle anıyor, Milli İdareye sahip çıkan tüm Yalıhüyük’lü hemşehrilerime,  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün yıldönümünde  sevgi  ve saygılarımı  sunuyorum.   

15 Temmuz gecesi hainlere karşı devletinin yanında olan tüm vatandaşlarımız yekvücut olmuş ve akıllara milli şairimiz Mehmet Akif’in şu dizeleri gelmiştir:  ‘Âsım’ın nesli diyordum ya, nesilmiş gerçek. İşte çiğnetmedi namusunu, çiğnetmeyecek.’ O gece milletimiz, namus bildiği değerleri çiğnetmedi. 

  Bu duygu ve düşüncelerle FETÖ/PDY terör örgütünün kalkıştığı 15 Temmuz hain darbe girişiminin üçüncü  yıl dönümünde, devletinin, milletinin istiklali ve istikbali için canı ortaya koyan aziz şehitlerimize ve tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize de sağlık ve afiyet diliyorum. Tüm terör örgütlerini, teröre yardım ve yataklık yapanları da lanetliyorum. Allah ülkemizin ve milletimizin birlik ve bütünlüğünü daim kılsın.

 Bu vesileyle, 15 Temmuz günü yapılacak olan Milli Birlik ve Beraberlik etkinliklerine tüm halkımızı davet ediyorum. 

 Muhammed Deniz KILINÇ

Yalıhüyük Kaymakamı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Kaymakam Kılınç’ın 15 Temmuz mesajı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!