Başkan Koçer’in 15 Temmuz Demokrasi Ve Şehidleri Anma Günü Mesajı

featured

Yalıhüyük Belediye  Başkanı  Hasan Koçer 15 temmuz hain darbe girişiminin 3. Yılı dolayısı ile  basın açıklaması yaptı.

Başkan  Koçer  yayımladığı  mesajında;’’Darbelerden çok  çeken  ve  böyle  bir  deneyimi bir daha yaşamak  istemeyen Milletimiz,büyük  bir  sağ duyu ve  kararlılıkla 15 Temmuz 2016 daki girişimi engelleyerek ,Bayrağına ,iradesine ,demokrasisine  hepsinden  önemlisi geleceğine sahip  çıkmıştır.

Tarihimizde bir çok örneğini gördüğümüz bu şanlı direniş milli kimliğimizin birlik ve beraberlik duygumuzun  en  önemli göstergesidir.Bu tür  hain saldırılara terör örgütü yapılanmalarına  karşı daha  güçlü ve  kararlı  olan milletimiz vatan perverliğini dünyaya örnek  olacak şeklinde  yek bir vücut olarak  göstermiştir.Yüce  milletimizin bu azim ve  kararlılığı ile milli birliğine ,beraberliğine ve değerlerine özenle dikkatle yürekten sahip çıkmıştır.

Şehitlerimiz ve gazilerimiz, 15 Temmuz gecesi, cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazdılar. Hiç şüphesiz ki, şehitlerimiz, kalplerimizdeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edeceklerdir. 15 Temmuz’da, meydanlarda, tıpkı Çanakkale’de, İstiklal Savaşımızda olduğu gibi, tüm fertleriyle tek yürek olmuş, iradesini bir avuç darbeciye çiğnetmeyen büyük Türkiye vardı, büyük Türk milleti vardı. Bu darbe girişiminde, milletimiz, tıpkı bin yıl önce Malazgirt’te olduğu gibi, bu coğrafyayı vatan olarak sahiplenme konusundaki kararlılığını ortaya koymuştur.

Milletimiz, O gece, tıpkı 717 yıl önce Söğüt’te, 564 yıl önce İstanbul’da olduğu gibi, Anadolu topraklarını istikbali olarak gördüğünü tüm dünyaya haykırmıştır. Milletimiz, bu ülkeyi bölmek isteyen saldırganlara karşı Çanakkale’de, Dumlupınar’da ne cevap vermişse, 15 Temmuz’da da aynı cevabı vermiştir.

Bu silahlı darbe girişiminin başarısızlığa uğratılmasıyla, Türkiye, artık yeni bir döneme girmiştir. Güzel ülkemiz 15 Temmuz öncesinden daha güçlüdür. Şairin dediği gibi: “Tasalanma yiğidim, zaman bizden yanadır.  Külümüzden yükselen duman bizden yanadır.  Son durak, son ilahi ferman bizden yanadır.  Dünya düşman olsa da iman bizden yanadır”

Aziz şehitlerimize; ”Vatan için yaşayıp öldünüz; Siz toprağa değil, kalplere gömüldünüz” Başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmaz bu cennet vatan için canını feda eden şehitlerimizi şükranla anarken gazilerimize minnetlerimizi sunuyorum.’’dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Başkan Koçer’in 15 Temmuz Demokrasi Ve Şehidleri Anma Günü Mesajı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!