Kaymakam Kılınç’ın Hane ziyaretleri

featured

Yalıhüyük Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfınca belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere yapılan  yardımlar bayram öncesi ödendi.Kaymakam Muhammed Deniz  Kılınç’ta ihtiyaç sahibi alileri tek tek ziyaret etti.

Hane ziyaretlerini aralıksız sürdüren Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç; Yaşlılarımızı ziyaret ediyoruz. Bakıma muhtaç ve vakfımızca belirlenen şatları tutan vatandaşlarımız için bayram öncesi nakti yardımlar hesaplarına yattı. Devlet olarak her zaman yanlarındayız. Onların ihtiyaçlarını Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vakfı elemanlarımız takip ediyor. ’dedi.

Yalıhüyük SVYD (Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vakfı)Bayram öncesi Bakıma muhtaç engelli dul ve yetimler olmak üzere 78 kişiye bayram öncesi hesaplarına nakti yardım gerçekleştirdi.

Yaşlı aylıklarından faydalanan kişi başına 674 TL olmak üzere 63 kişinin faydalandığı Engelli aylığında ise  kişi başı% 40-69 oranında engelli olan8 kişiye kişi başı  538TL,Engelli %70 ve üzeri olan 5 kişiye kişi başı 807 TL, Eşi vefat etmiş  kadın (EVEK) e 2 kişiye 275TL kişi başı nakti ödemenin hesaplarına  yatırıldığı  öğrenildi.

Sosyal yardımlaşma  ve  dayanışma  vakfınca  belirlenen yardıma  muhtaç ailelerin ziyaretine katılan Kaymakam  Muhammed Deniz  Kılınç’ın yanı sıra Belediye Başkanı  Hasan Koçer,Vakıf  Müdürü  Murat  Yılmaz ve personeli katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Kaymakam Kılınç’ın Hane ziyaretleri

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!