Yalıhüyük’te İlköğretim haftası etkinlikleri düzenlendi

featured

Yalıhüyük İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde düzenlenen program saygı duruşu akabinde İstiklal Marşının okunması ile devam etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü açış konuşmasında İlköğretim; İlk öğretmen, ilk sınıf arkadaşı, ilk heyecan demektir. Küçük bir ilçeyiz. Öğrenci sayımızda oldukça az. Ama biz bunu fırsata çevirerek daha azimli daha başarılı olmak zorundayız. ’dedi.

İlköğretim haftası etkinliklerinde konuşan İlçe Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç; ’Eğitim, hikmeti, hakikati ve güzel olanı aramak maksadı ile yapılan tabiri caizse beşikten  mezara  kadar devam eden  bir  yolculuktur. Gelişmiş tüm uluslar en pahalı ama en kalıcı  yatırımlarını eğitim alanında yapmaktadırlar.21.Yüz yılda uluslararası alanda  en büyük koz, iyi eğitilmiş ve  insan  gücüdür. ’dedi. Kaymakam Kılınç Konuşmasının sonunda ;’’Bilimin ön gördüğü kurallar içinde sevgi saygı ve  hoş görüye dayalı ciddiyetle yeteneklerin el verdiği en üstün başarıya ulaştırmak için biz  idareci ve  öğretmenlerin ortak amacıdır. ’dedi. Programda Belediye Başkanı  Hasan Koçer’de  yeni eğitim ve  öğretim yılnıda Öğrenci ve  öğretmenlere başarılar  dileyerek;’Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitim için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada öğrencilerimizin hep yanlarında olacaklarını söyledi.

Konuşmaların ardından öğrencilerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un 2019-2020 Eğitim öğretim yılı mesajını okudular. Programın sonunda Öğrencilerin şiir okuması ve Okula  yeni  başlayan  öğrencilere üst  sınıfların çiçek takdim etmesinin ardından sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te İlköğretim haftası etkinlikleri düzenlendi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!