Kaymakam Kılınç Yaşlı ve asker ailelerini ziyaret etti

featured

Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç ve Belediye Başkanı Hasan Koçer Yaşlıları ve asker analarına ziyarette bulundu.

Yaşlı,hasta vatandaşları ve asker ailelerini ziyaret eden Kılınç; yaşlıları ziyaretlerinde, bir sıkıntıları olup olmadığını sorarak ihtiyaç halinde her zaman yanlarında olacaklarını ve bütün sıkıntıları ile ilgileneceklerini, kapılarının kendilerine her zaman açık olduğunu belirtti.

Asker ailelerini de unutmayan Kaymakam Kılınç ailelerle tek tek ilgilendi. İhtiyaçlarının olup olmadığı konusunda bilgi aldı.

Yalıhüyük’te yaşayan yaşlılar’dan 92 yaşındaki Ayşe Güney Kaymakam Kılınç ve  Belediye  Başkanı  Hasan Koçer’in ziyaretine çok sevindiğini ; bizleri unutmayan bizim hal ve hatırımızı soran devlet büyüklerinden Allah razı olsun.Allah sizlere Hz. Ali Gücü kuvveti versin tuttuğunuz altın olsun.’’şeklinde dua etti.

Kaymakam Muhammed Deniz Kılınç,’ın yaşlı ve asker aileleri ziyaretine Belediye Başkanı  Hasan Koçer,İlçe Sosyal yardımlaşma vakfı müdürü Murat  Yılmaz’da eşlik etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Kaymakam Kılınç Yaşlı ve asker ailelerini ziyaret etti

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!