Yalıhüyük’te Cumhuriyet Bayramı coşkusu

featured

Cumhuriyet  bayramı etkinlikleri Kaymakam Muhammed Deniz Kılınç’ın Makamda İlçe  Protokolünü kabulü ile başladı.

Program daha sonra Yalıhüyük Cumhuriyet  Meydanında Kaymakam  Muhammed Deniz Kılınç,Belediye Başkanı  Hasan Koçer’ın Halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı.

Programda konuşan  Kaymakam  Kılınç;’’Bugün geçmişimizden aldığımız güçle ezelden ebede büyük umutlar ve emin adımlarla  birlik ve beraberlik içerisinde  yürürken  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk  Milletinin karekterine,geleneklerine  en uygun idare  olarak ifade ettiği geleceğimizin teminatı dirilişin sembolü  Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. Yılını kutlamanın gurur ve coşkusunu yaşıyoruz.’’dedi.

Cumhuriyeti Yalıhüyük pazarında bir  kadının ,alnı ak  başı dik ,özgürce alışveriş yapabilme  hürriyetidir diyerek sözlerine devam eden  Kılınç;Cumhuriyet muhtarını ,belediye başkanını,cumhurbaşkanını halkın milletin  hiçbir baskı ve tesir altında kalmadan  özgürce seçme hürriyetidir.Kısaca Cumhuriyet;Milletin ,halkın setiği iktidara saygı duyma ,karşılıklı  sevgi ve hoşgörü nün adıdır.Cumhuriyet bu ülkeye hizmet etme aşkıdır.’’dedi.

Konuşmaların ardından öğrencilerin şiir okuması gösteriler ve oyunlarla devam eden  program Cumhuriyet karaografisi ve tüm katılımcıların Asker selamı  ile program sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te Cumhuriyet Bayramı coşkusu

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!