Yalıhüyük’te geleceğe nefes ol kampanyasına destek

featured

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü’nün ortaklaşa devam ettirdiği ‘Geleceğe Nefes Ol’ kampanyası kapsamında Yalıhüyük İlçesinde fidanlar toprakla buluştu.

Yalıhüyük Aşağı  mahallede Yalıhüyük  belediyesinin belirlediği bir arazi de gerçekleşen  fidan ekimi programına öğrenciler öğretmenler ve vatandaşlar  büyük ilgi gösterdi.

Belediye Başkanı Koçer kampanya kapsamında yaptığı konuşmada; Ağaç ve orman sevgisini yaygınlaştırmak, evlatlarımıza daha yeşil bir Türkiye miras bırakmak için ülke genelinde yapılan bugün 81 ilde 11 milyon fidanın11 11 de toprakla buluşturulması projesine İlçemiz Yalıhüyük’te büyük bir katılımla gerçekleştirdik. Büyüğünden küçüğüne projeye destek veren hemşerilerime teşekkür diyorum. ’dedi. Yalıhüyük’te gerçekleşen fidan ekme programına Konya Büyükşehir Belediyesi 4. Bölge Şube Müdürü Memiş Kunt Başkan Hasan Koçer öğrenciler ile birlikte fidan dikti.

Programa Belediye Başkanı Hasan Koçer,İlçe  Jandarma  Komutanı Hakan Doğan,İlçe  Müftüsü Önder  Özkan,İlçede  görev yapan  kamu kurum amirleri, Okullar ve  vatandaşlar  katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te geleceğe nefes ol kampanyasına destek

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!