Vefalı eş 6 yıldır yatalak eşine severek bakıyor

featured

Yalıhüyük Aşağı Mahalle İnönü Caddesinde İkamet eden Ali Osman Doğan(73) altı yıldır yatağa bağlı olarak yaşayan eşine sevgi ile bakıyor.

Ali Osman Doğan ve eşi Ayşe Doğan’ı evinde ziyaret eden İlçe  Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç ve Belediye Başkanı Hasan Koçer hasta eş Ayşe Doğan (69) hakkında bilgi aldı.

49 yıl önce severek evlendiği eşine İlk günkü aşk ile bağlı olan ellerini bile kullanamayan yatalak hasta eşinin tüm ihtiyaçlarını karşılayan Ali Osman Doğan, Eşime severek bakıyorum.O benim ilk aşkım.’’dedi.Doğan 6-7 yıldır eşinin kemik erimesi nedeniyle ayağa kalkamadığını ve ihtiyaçlarını karşılayamadığını söyledi.

Ali Osman Doğan ;’’Eşimle evlendikten sonra Almanya ya işçi olarak çalışmaya gittim.Eşim orada kalmak istemedi .Tekrar Türkiye’ye getirdim.Ben tekrar Almanya’ya döndüm.Yıllık iznimde ailemle beraber oluyordum. Emekli olduktan sonra Türkiye’ye kesin dönüş yaptım. Mutlu bir yaşantımız vardı.İki tane oğlum var.Onlar iş icabı İstanbul’da yaşıyorlar.Eşim 6 yıl önce rahatsızlandı.Konya ve Seydişehir’deki hastanelere tedavi için götürdüm.Doktorlar kemik erimesi teşhisi koydular.İlaç tedavisi uygulanıyor.Ama eşimin sağlığında her hangi bir gelişme olmadı.Kalkamıyor,ihtiyaçlarını gideremiyor.Son zamanlarda elini bile kullanamıyor.Onu yediriyorum.İçiriyorum.Tüm ihtiyaçlarını karşılıyorum.Bundan da hiç şikayet duymadım.Severek bakıyorum.Eşim benim 49 yıllık ilk aşkım.’’dedi.Osman Doğan’ın eşi Ayşe Doğan’da eşinin kendisine çok iyi baktığını ifade ederek ;’’O benim her şeyim.Tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor.Peygamber efendimize komşu olsun.Allah razı olsun.Onu çok seviyorum.’’dedi.

Engelliler ve yaşlıları ziyaret  kapsamında Ali Osman Doğan ve eşiAyşe Doğan’ı ziyaret eden  Kaymakam Muhammed Deniz Kılınç’da hasta eşine çok iyi bakan Osman Doğan’ı tebrik ederek;’’Eşine yaptığı hizmet hürmet gerçekten takdire şayan.Eşini bu halde bırakıp gitmeyen bir eş. Çağımızın örnek alınması gereken bir babası.Her türlü ihtiyacını karşılayan Osman beyden Allah razı olsun. ’dedi.

Belediye Başkanı Hasan Koçer’de Osman Doğanı tebrik ederek;’’Bu insanlar için örnek bir durum.İnsanlar eşlerine erkek veya kadın bu şekilde bakmalıdır.Bu Güzel bir örnek teşkil ediyor.Osman bey’den Allah razı olsun.’’dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Vefalı eş 6 yıldır yatalak eşine severek bakıyor

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!