Yalıhüyük’te Ustalar Kursiyerlerle Buluştu

featured

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün, “Ustalar Kursiyerlerle Buluşuyor” etkinliği Yalıhüyük’te devam ediyor.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce, kursiyerlerine yönelik farkındalık oluşturma, bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi, ustaların bilgi ve becerilerini kursiyerlere aktarılmasını hedef alan etkinlik; çeşitli meslek gruplarındaki ustaların katılımı ile gerçekleşti.

Her ay farklı meslek gruplarından ustaların katıldığı etkinlikte Kalorifer ateşçiliği, Elektrik, konuları bu ayki meslek dallarıydı.

Yalıhüyük’te bu yılın son etkinliğinde Emekli Makine Mühendisi Abdullah Değerli ve Elektrik Teknikeri Fatih Atalay kursiyerlerle bir araya geldi.

Emekli Makine Mühendisi Abdullah Değerli kursiyerlere soba ve kalorifer yakmada dikkat edilecek konular üzerinde dururken daha çok çevre ve çevre kirliliği konuları hakkında kursiyerleri aydınlattı. Temiz enerji hakkında bilgi veren Değerli günümüzde ısınma konusunda en temiz kaynağın doğal gaz olduğunu belirtti.

Elektrik Teknikeri Fatih Atalay da elektrik, doğru elektrik kullanımı ve yapılması gerekenler hakkında kursiyerlere bilgiler verdi. Kaçak akım rölesinin ve topraklamanın öneminden bahseden Atalay aynı zamanda insan sağlığı ve elektrikli ev aletlerinin güvenliği hakkında da kursiyerlerin sorularını cevaplandırdı.

Katılımcılara günün anısına Yalıhüyük Halk Eğitimi Mustafa Metli tarafından katılı belgesi verildi. Kendilerine teşekkür eden Mustafa Metli “Kursiyerlerimiz için küçük görünen çok önemli bilgiler verdiğiniz ve bizi kırmayarak etkinliğimize teşrif ettiğiniz için şahsım ve kurumum adına çok teşekkür eder başarılar dilerim.” Dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te Ustalar Kursiyerlerle Buluştu

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!