Yalıhüyük yeni yıla yatırım müjdeleri ile giriyor

featured

Yalıhüyük Belediye Başkanı  Hasan Koçer ve  İlçe  Başkanı Seyfettin Pişkin Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur  İbrahim Altay ile bir araya geldi.

Konya Büyük Şehir Belediyesinde gerçekleşen toplantıda 2019 yılında İlçeye yapılan yatırımlar ve projeler ele alındı.

Belediye Başkanı  Hasan Koçer Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ;’’Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay ile yaptığımız toplantıda 2019 yılında yapılan yatırımları değerlendirdik.2020 yılı içinde yapılacak projeleri ele aldık.Toplantıda İlçemize yapılacak büyük projeler ile ilgili olarak İlçe Başkanımız Seyfettin Pişkin ile Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay  ve Daire Başkanlarımız ile yapılan toplantıda İlçemize büyük proje müjdeleri ile ayrıldık. Şehir Konağı için  4.500.bin TL Arasöğüt ve Saray  mahallelerimiz için bağlantı yolu Gölcük giriş yolu asfaltlanması, mega proje grup içme suyu arıtma, sera desteği konuları yatırım programına alındı.’’dedi.

Başkan Koçer ayrıca Lavanta ekimi için destek ve  daha bir çok hizmetin alınmasında karara bağlanan konularda bizlere büyük destek sağlayan  Bük Şehir belediyesi  daire başkanlarımıza ilçem ve şahsım adına teşekkür ederim.’’dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük yeni yıla yatırım müjdeleri ile giriyor

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!