Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele toplantısı yapıldı

featured

Uyuşturucu ve Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı Kaymakam Muhammed Deniz Kılınç Başkanlığında yapıldı.

Uyuşturucu ve Bağımlılıkla mücadele toplantılarını belirli zaman aralıklarında yaptıklarını belirten Kaymakam Muhammed Deniz Kılınç  ;’’ Genç nesillerin hayatlarına dokunarak, onları tehlikeden nasıl koruyacağımızı ve bağımlılıkla mücadele ederek gençlerimizi ülkemizi ileri taşıyacak fikirler geliştirmeye nasıl motive edeceğimize yoğunlaşmalıyız.

Alkol ve sigara kullanımının insan sağlığına olumsuz etkilerinin farkına varılması ve önlenmesi konusunda sorumluluk almak, Şehir yaşamının getirdiği avantaj ve dezavantajları tespitini sağlamak. Özellikle öğrencilerin ilgisini çekebilecek nitelikte güncel olaylarla teknolojik gelişmeleri, sağlıklı belenme dengeli beslenme, spor gibi konularda onlara destek vermek Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele konusunda en etkin roldür.

Madde bağımlısı bir kişi etkisi altındayken konuşmak fayda etmez. İlk önce kendimizi bu konuda hazır hissetmemiz gerekir. Açık samimi ve inandırıcı olmamız çok önemlidir.

Çağımızın sorunu bağımlılık sadece gençlerimiz değil tüm vatandaşlarımızı tehdit eden bir meseledir. Ancak bizler kurumsal anlamda yürüttüğümüz bu çalışmaları yaparken, vatandaşlarımızın da bizlere destek vermesini istiyoruz, ayrıca bağımlılıkla mücadele konusunda sadece güvenlik güçlerine, ilgili kamu kuruluşlarına ve sivil toplum örgütlerine değil herkese büyük görevler düşüyor” dedi.

Toplantıya Kaymakam Muhammed Deniz Kılınç’ın yanı sıra,  İlçe Jandarma Komutanı Hakan Doğan, Yazı İşleri Müdürü Ahmet İhsan Kaya, İlçe Emniyet amiri Ömer Sevsarı İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Mustafa Metli, İlçe Müftüsü Önder Özkan, İlçe Tarım Müdürü Mevlüt Semerci, Sosyal Yardımlaşama ve dayanışma vakfı Müdürü Murat Yılmaz, İlçe Sağlık Müdürlüğü görevlileri ile ilgili kurum temsilcileri katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele toplantısı yapıldı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!