Yalıhüyük’te 73. İlçe danışma meclis toplantısı yapıldı

featured

Yalıhüyük Ak parti ilçe başkanlığı 73. İlçe Danışma meclis toplantısını Konya milletvekili Gülay Samancı’nın katılımı ile gerçekleşti.

Toplantının açış konuşmasını yapan Ak Parti Yalıhüyük İlçe Başkanı Seyfettin Pişkin İlçe teşkilatı ve Belediye ile birlikte çalışmaları verimli bir çalışma yürüttüklerini ifade etti.

Belediye Başkanı Hasan Koçer’de Yalıhüyük’e büyük projelere kavuştuğunu, bununla birlikte ilçenin çehresinin değiştiğine işaret ederek, Başarının Hükümet, Büyükşehir belediyesi ve İlçe belediyesinin güçlü ve üçlü yönetim anlayışı ile gerçekleştiğini söyledi. Çalışmalarda projelerin hayata geçirilmesinde Konya Milletvekillerinin desteğini hep arkalarında hissettiklerini belirterek teşekkür etti.

Yalıhüyük 73. İlçe Danışma meclis toplantısında konuşan Konya Milletvekili Gülay Samancı’da ilçe başkanlığı ve teşkilatı olarak birlikte ve verimli çalışmaların sonucunu Yalıhüyük’ün iyi aldığını söyledi.

Samancı Ülke gündemini de değerlendirerek Türkiye ile Libya arasındaki doğalgaz arama faaliyetlerinin ülke açısından büyük stratejik öneme sahip olduğunu ifade etti. Elâzığ ve Malatya’da meydana gelen depremler hakkında bilgi vererek devletin tüm imkânlarıyla seferber olduğunu söyledi.

Birlik ve beraberliğin mesajının verildiği 73. İlçe danışma meclis toplantısı istek ve temennilerle sona erdi.

Programa Konya milletvekili Gülay Samancı, Belediye Başkanı Hasan Koçer, Konya AK parti il başkan yardımcısı Yavuz Selim Özkan, Yalıhüyük AK parti ilçe koordinatörü Celal Sarıoğlu Ak Parti İlçe Başkanı Seyfettin Pişkin ve yönetimi,Belediye meclis üyeleri, Gençlik kolları başkanı Mehmet İnce, kadın kolları başkanı Naime Ceran yönetim üyeleri Mahalle muhtarları mahalle temsilcileri ve partililer katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te 73. İlçe danışma meclis toplantısı yapıldı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!