Başkan Akgül sende sokağını temiz tut projesine katıldı

featured

Ahırlı İlçesi Akkise Mahallesinde ‘Sende Sokağını Temiz Tut’ projesi kapsamında Ahırlı Belediyesi ve Akkise Mustafa  Kemal Çok Programlı Anadolu lisesi  iş birliği ile sokak temizliği yapıldı.

Sende sokağını temiz tut projesine Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül,Mustafa  Kemal Çok Programlı Anadolu lisesi öğrencileri katıldı.

Temizlik seferberliği öncesi, belediye tarafından öğrencilere çöp torbası dağıtıldı. Etkinlik kapsamında Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül, öğrencilerle beraber sokak sokak dolaşarak mahalle aralarında ve parklarda çöp topladı.

Kampanya ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Akgül, temiz bir Akkise ve temiz bir Ahırlı için herkesin temizlik konusunda hassasiyet göstermesi gerektiğini belirtti. Başkan Akgül, amaçlarının çocuklarda ve gençlerde çevre bilincini oluşturmak ve kirletmemeyi öğretmek olduğunu söyledi. Çocukların çevreye olan duyarlılığını arttırmak amacıyla düzenledikleri temizlik kampanyalarının yanı sıra çevre bilincini arttıran çeşitli teşvik uygulamaları da yapıyoruz diyerek “Dünya hızla yıpranıyor ve çevrenin dengesi sarsılıyor. Bilim adamlarının söylediği gerçekler ortada. Ekolojik dengenin sarsılmasıyla birlikte iklim değişikliklileri ortaya çıkıyor. Geleceğe iyi bir Akkise, iyi bir Ahırlı, bırakmak için çalışıyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Başkan Akgül sende sokağını temiz tut projesine katıldı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!