Başkan Koçer’in ’18 Mart Çanakkale Zaferi’ mesajı

featured

Belediye Başkanı Hasan Koçer,18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’mizin 105. Yıl Dönümü Dolayısıyla mesaj yayımladı”

Başkan Koçer Mesajında ;’’Milletlerin tarihinde bazı önemli günler vardır ki milat kabul edilir. 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi de aziz milletimiz için büyük bir anlam ifade ediyor. Çanakkale Destanı, sadece bir toprak mücadelesini anlatmıyor. Milletimizin inancını, gücünü, cesaretini ve fedakârlığını anlatıyor.

Bugün, Türk Milletinin özgürlük ve vatan için gerektiğinde neleri feda edebileceğini, “ Çanakkale Geçilmez” sözleri ile vücut bulan; kadını, erkeği, çocuğu genci ve yaşlısıyla bir milletin varoluş mücadelesinin temelinin atıldığı, mazlumun zalime direnişinin sembolüdür.

Çanakkale’yi geçilmez kılan, Türk Milletini yenilmez yapan ve kardeşliğimizi dağılmaz duruma getiren birlikte yaşama ideali ve kararlılığıdır. Dünyada bir emsali daha bulunmayan, yüce milletimiz ile kahraman ordumuzun büyük fedakarlıklarla kazandığı bu zaferin önemi gençlerimize ve gelecek nesillere yeterince anlatılmalıdır. Çanakkale, Türklerin bağımsızlığı için nasıl destan yazdığını, vatana bayrağa inanca olan bağlılığını tüm dünyaya gösterdiği yer. Atalarımız Çanakkale’de vatanı için canlarını vererek tarih yazmıştır. Bugün bu topraklar üzerinde bayrağımız dalgalanıyorsa, atalarımızın orada kanını ve canını vermesiyle olmuştur.

Çanakkale Zaferi’nin 105’inci yılında yenilmesi imkansız olan dünyanın en büyük ordularını bozguna uğratarak şehit olan Mehmetçikleri, başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm komutanlarımızı, milli ve manevi değerleri için hayatını ortaya koyan kahramanlarımızı şükran ve minnetle bir kez daha anıyor, onların aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum” .dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Başkan Koçer’in ’18 Mart Çanakkale Zaferi’ mesajı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!