Kaymakam Kılınç ve Başkan Koçer vatandaşa Maske dağıttı

featured

Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç ve Belediye Başkanı Hasan Koçer İlçede yaşayan vatandaşların evlerine kadar giderek maske dağıttı.

Yalıhüyük Komek Tarafından üretilen maskeleri Belediye Başkanı Hasan Koçer İle birlikte Dağıtan Kaymakam Kılınç ihtiyaçlı durumda olan vatandaşlara sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Maske Dağıtımında Konuşan Kaymakam Kılınç;’’  Dünyayı etkisi altına alan yeni tip korona virüs Covid-19)un Türkiye’yi de tehdit ettiğine dikkat çekerek, “İnşallah kurallara riayet ederek bunu hep birlikte yeneceğiz. Kurallara uyacağız, dikkatli olacağız. Devletimizin vatandaşların yanında olduğunu unutmayın. İhtiyaçlarınız için vefa sosyal destek gurubumuz 24 saat hizmetinizdedir. Yeter ki siz değerli vatandaşlarımız üzerlerine düşen görevleri yapsın ve kurallara uysun. Ülkemiz bu virüsü yenecek güce sahiptir”dedi.

Belediye Başkanı Hasan Koçer’de konuşmasında; ’Belediye olarak tüm tedbirleri aldık. Dezenfektan çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Komek’te maske üretimi aralıksız sürüyor. Halkımızın yasaklara uyması son derece memnun edici. Hepinize teşekkür ederim. Belediye olarak her zaman yanınızdayız. Bu virüsü birlikte yeneceğiz. ’dedi.

İlçe halkı karşılarında gördükleri Kaymakam Kılınç ve Başkan Koçer’e teşekkür ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Kaymakam Kılınç ve Başkan Koçer vatandaşa Maske dağıttı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!