Yalıhüyük’te, Gölcük yaylasında asfaltlama çalışmaları tamamlandı

featured

Konya Büyükşehir ve Yalıhüyük Belediyesi ekipleri, Gölcük yayla iç yollarını asfaltla kaplama çalışmalarını tamamladı.

Stabilize çalışmaları tamamlanan Yalıhüyük İlçesi Gölcük yayla  iç yolları asfaltlama çalışmaları yoğun bir çalışma temposu ile tamamlanarak hizmete açıldı.

Yalıhüyük Belediye Başkanı  Hasan Koçer İçenin yoğun olarak yaz aylarında kullandığı Gölcük yaylasında çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Büyükşehir ve Yalıhüyük Belediyesi ekiplerinin yoğun bir  çalışma sonucu 1 km lik yolun asfaltlama çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Başkan Koçer;’’İlçemiz  nüfusunun büyük bir bölümü yaz aylarında  burada yaşıyor.Onların yayla evlerine ulaşımlarını kolaylaştırmak ve daha  güvenli bir hale getirmek Büyükşehir belediyemiz ve belediyemizin ekip ve ekipmanları ile yoğun bir  çalışma yürüttük.Çalışmalarımıza Fen İşleri 4 Bölge müdürümüz Sayın Memiş Kunt da yakından takip etti.Çok şükür  asfaltlama çalışmalarını tamamladık.Başta Büyükşehir  Belediye Başkanımız Sayın Uğur  İbrahim Altay’a Fen İşleri daire başkanımız Hasan Hüseyin Esfendiyar’a Fen İşleri 4 Bölge müdürümüz Sayın Memiş Kunt’a ,İlçe  Başkanımız Yusuf Pişkin’e katkı ve destekleri için çok teşekkür ediyorum. ’dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te, Gölcük yaylasında asfaltlama çalışmaları tamamlandı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!