İzdes Heyeti Yalıhüyük ve Ahırlı’da incelemeler yaptı

featured

Merkez Valisi Ertan Peynircioğlu başkanlığındaki İZDES heyeti; Yalıhüyük ve Ahırlı İlçe Emniyet Amirlikleri ve İlçe Jandarma Komutanlığında inceleme yaptı.

 

İçişleri Bakanlığınca hayata geçirilen İzleme ve Değerlendirme Sistemi’nin (İZDES) “Kurumlar” bileşeni kapsamında Merkez Valisi Ertan Peynircioğlu, Polis Baş Müfettişi Akın Kılavuz ve Albay Adnan Vahitoğlu’undan oluşan heyeti Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç Tarafından Hükümet Konağı önünde karşılandı.

Kaymakamlık Makamındaki görüşmenin ardından heyet Yalıhüyük İlçe Jandarma ve İlçe Polis merkezi amirliğini ziyaret etti.

Buradaki ziyaretlerin ardından Ahırlı İlçesine geçen heyet, Ahırlı Kaymakam vekilliğini yürüten Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç tarafından karşılandı.

Merkez Valisi Ertan Peynircioğlu ve beraberindeki heyet burada da İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

İzleme Değerlendirme Sistemi (İZDES) Projesi; bakanlığın ve bağlı kuruluşların taşra teşkilatlarının kurumsal yapılarının, yürüttükleri faaliyetlerin ve karşılaştıkları sorunların yerinde görülmesi, raporlanması ve merkez teşkilatıyla bağlarının güçlendirilmesi amacıyla hayata geçirildiği öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
İzdes Heyeti Yalıhüyük ve Ahırlı’da incelemeler yaptı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!