Yalıhüyük Ak Parti İlçe teşkilatında gurup toplantısı yapıldı

featured

Yalıhüyük Ak Parti İlçe teşkilatında Ekim ayı gurup toplantısı gerçekleşti.

Toplantıda açış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Yusuf Pişkin 40 gün aradan sonra tekrar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Toplantıda basına açık bölümde açıklamalarını sürdüren Başkan Pişkin yeni tip koronovirüs (Covid-19) vakası nedeni ile uzun sure tedavi gördüğünü ve hastalıktan kurtulduğunu ifade ederek; ’Ülkemizi ve dünyayı saran koronovirüse maalesef bende yakalandım.40 gün süre ile hastanede tedavi gördüm. Plazmaya ihtiyaç duydu doktorlar. Bu süreçte Hastane çalışanlarımızın hepsine, Belediye başkanımız, İl Başkanımız Büyükşehir belediye başkanımız teşkilatımızın diğer mensuplarının büyük desteğini gördüm. Hepsinden Allah razı olsun. Hastalığım süresi boyunca tüm gönüldaşlarımın, hemşerilerimin duası ile tekrar sağlığıma kavuştum. ’dedi.

40 gün sonra görevinin başına geçen Yalıhüyük İlçe Başkanı Yusuf Pişkin Belediye Başkanımız başta olmak üzere belediye meclis üyelerimiz İlçe teşkilat yöneticilerimiz, Gençlik kolları başkanlarımız ile ilçemize ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. ’şeklinde konuştu.

Toplantıda konuşan ikinci konuşmacı Belediye Başkanı Hasan Koçer ise; ’İlçe başkanımızın sağlığına kavuşması nedeniyle çok mutluyuz. Genel Başkan yardımcımız, Milletvekillerimiz İl teşkilatımız başta olmak üzere Büyükşehir belediye başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a Bey hekim devlet hastanesinin tüm yetkililerine doktorundan hemşiresine tüm sağlık çalışanlarımıza ilçe teşkilat mensuplarına,derneklerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. ’dedi. Koçer toplantıda Belediye çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Ak Parti İlçe teşkilatının düzenlediği toplantıya Belediye Başkanı Hasan Koçer, İlçe Başkanı Yusuf Pişkin, Belediye Meclis üyeleri İlçe teşkilatı mensupları katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük Ak Parti İlçe teşkilatında gurup toplantısı yapıldı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!