Yalıhüyük Müftülüğü “10 Kıta 1 Vatan, İlelebet İstiklal” temalı etkinlik düzenledi

featured

12 Mart İstiklal Marşının kabulünün ve Mehmet Akif Ersoy’un Anma Gününün 100. Yılı dolayısı ile Yalıhüyük Müftülüğü ’10 Kıta 1 Vatan İlelebet İstiklal’’temalı öğrencilere yönelik resim ve kompozisyon yarışması düzenledi.

Yalıhüyük Müftülüğü ’nün ’10 Kıta 1 Vatan İlelebet İstiklal’’temalı resim yarışmasına Yalıhüyük İmam Hatip Ortaokulunda 17 öğrenci katıldı. Bu öğrencilerden Muhammed Ahmet Kaya birinci, Nisanur Akan ikinci, Meryem Durmuş üçüncü oldu. Lise düzeyinde kompozisyon yarışmasına katılan 5 öğrenciden Muhammet Bozkır 1’inci, İremnur Kemal 2’inci Yasemin Fatma Yıldız da 3’üncü oldu.

İlçe Müftülüğünde düzenlenen törenle yarışmada dereceye giren öğrencilere ve yarışmaya katılanlara hediyelerini İlçe Müftüsü Ahmet Karakaya verdi.

İlçe Müftüsü Ahmet Karakaya verdiği bilgilerde; Diyanet İşleri Başkanlığı, Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen ve İlçe Müftülüğümüz tarafından uygulamaya sokulan ’10 Kıta 1 Vatan İlelebet İstiklal’’temalı etkinlikte amacın İstiklal Marşı ile Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un genç nesiller tarafından daha iyi anlaşılmasını sağlamak, gençlerle iletişim kurmak ve Başkanlık gençlik çalışmalarına ivme kazandırmak amacını taşıdığını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük Müftülüğü “10 Kıta 1 Vatan, İlelebet İstiklal” temalı etkinlik düzenledi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!