Belediye Başkanı Hasan Koçer Millet Bahçesi İnşaatını İnceledi

featured

Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer İlçede yapımına başlanan Millet Bahçesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından projelendirilen, TOKİ tarafından ihale edilen Yalıhüyük Aşağı mahalle Sahil caddesinde inşaatı devam eden 20 Bin metre alana yapılacak olan Millet Bahçesinde alt yapı çalışmalarının üç ay içerisinde tamamlanacağı belirtildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer; Millet bahçemizin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Tamamlandığında, bitki ve peyzajı ile İlçemize yeni bir soluk getirecek millet bahçesi projesi, içerisinde barındıracağı sosyal donatı alanlarıyla, yeşiliyle, Millet Kıraathanesiyle, yürüyüş parkurlarıyla, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal yaşam alanı olacak. ’dedi.

Çocuklar oyunlarını, kamelyalı dinlenme alanlarını, etkinlik çayırlarını barındıracak millet bahçesi projesinde her yaştaki vatandaşlar için kültürfizik alanları da tasarlandığını ifade eden Belediye Başkanı Hasan Koçer; ’Toplam çocuk oyun alanının 542 metrekare olduğu millet bahçesinde, çok amaçlı etkinlik alanları bin 395 metrekare olacak. 740 metrekarelik sohbet alanlarının olduğu millet bahçesinde, bin 278 metrekarelik çim amfi yer alacak. Ayrıca, koşu, yürüyüş ve gezinti yolları da olacak. ’şeklinde ifadelere yer verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Belediye Başkanı Hasan Koçer Millet Bahçesi İnşaatını İnceledi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!