Diyanet Vakfı Yalıhüyük Şubesinden İdlib’ e 3 Konteynır Ev

featured

Türkiye Diyanet Vakfı Yalıhüyük Şubesi Türkiye Diyanet Vakfı’nın başlatmış olduğu İdlib İyilik Konutları Kampanyasına 3 Evle Destek verdi.

Yalıhüyük İlçe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Yalıhüyük Şubesi Başkanı Ahmet Karakaya: ‘’Vatandaşlarımız Vakfımızın başlatmış olduğu bu hayır hareketine rağbet gösterdiler. Bir ev bedeli  8.500 TL olmak üzere 3 ev bedelini İdlibe gönderdik. Toplamda 25.500 TL bir hayır gönderilmiş oldu. Cami cemaatimiz ve hayırseverlerimizden Allah razı olsun.’’diye konuştu.

Karakaya;’’Kampanya kapsamında daha önce 28 metre kare olarak inşa ettiğimiz evlerimizin büyüklüğünü 38 metrekareye yükselttik. Her türlü insani koşulların düşünüldüğü 2 odalı, içerisinde banyosu, tuvaleti, mutfağı ve avlusu bulunan demir kapılı, çatısı betondan imal edilen, her türlü hava şartlarına dayanıklı betonarmeden yaptığımız iyilik konutlarımızla savaş mağduru ailelerimizin daha konforlu bir hayat sürdürmesine imkan sağlamayı hedefliyoruz.’’dedi.

Kampanya ya destek de isteyen Yalıhüyük İlçe  Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Yalıhüyük Şubesi Başkanı Ahmet Karakaya;’’ Siz de bu kampanyaya destek olarak savaş mağduru bir aileye sıcak yuva olabilirsiniz. Bir İyilik Konutu bedeli 8.500 TL olup, bir hayırsever tek başına bunu karşılayabileceği gibi, isterse ortak havuza da farklı miktarlarda bağışta bulunabilmektedir. Bağışçı tek başına 8.500 TL bağışta bulunduğu takdirde, yapılan İyilik Konutu’na bağışçının veya talep ettiği başka bir kişinin ismi verilebilecektir. ’şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Diyanet Vakfı Yalıhüyük Şubesinden İdlib’ e 3 Konteynır Ev

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!