KOP Başkanı Mahmut Sami Şahin Yalıhüyük’ü ziyaret etti

featured

Yalıhüyük Belediyesini ziyaret eden kop Başkanı Mahmut Sami Şahin, Belediye Başkanı Hasan Koçer’den İlçede yapımı devam eden projelerden ve yatırıma sunulacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

KOP Başkanı Şahin’in Yalıhüyük ziyaretinde İlçede KOP projesi ile faaliyetlerini sürdüren Mantar Seralarında incelemelerde bulundu. Sera İşletmecisi Meltem Gözel’den bilgi aldı.

KOP Başkanı Şahin; İlçede Mantar sera projesinden sonra ‘Yalıhüyük Kop ile Bakliyat ekimi Makineleşiyor’ projesinin onaylandığını ve yatırımların devam edeceğini söyledi.

Yalıhüyük Belediyesi ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından sunulan ve KOP tarafından onaylanan 250 bin TL değerindeki Baklagil Yolum Makinası, Baklagil Hasat Makinesı ve Hasat ekim mibzerinin İlçe kazandırılmasından dolayı Kop Başkanı Şahin’e teşekkür eden Belediye Başkanı Hasan Koçer; Ziyaretleri ile bizleri onurlandıran KOP Başkanımız Mahmut Sami Şahin Bey ile İlçe de yapımı devam Projeler ve yatırıma Sunulacak Projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Destek katkı ve ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
KOP Başkanı Mahmut Sami Şahin Yalıhüyük’ü ziyaret etti

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!