Başkan Koçer’in Cumhuriyet Bayramı Mesajı

featured

Belediye Başkanı Hasan Koçer, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Cumhuriyetimiz milletimizin büyük bir iman gücüyle gerçekleştirdiği kurtuluş mücadelesinin eseridir” dedi.

Cumhuriyetin ilanının 98. yıldönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Harbi’nin kazanılmasına ve yeni devletin kuruluşuna öncülük eden tüm kahramanları saygıyla yad ettiğini belirten Başkan Koçer;’’ Tüm zorluklara rağmen ecdadımızın ortaya koyduğu birlik, azim ve kararlılık bugün de ülkemizin güçlü bir devlet olarak dünya milletleri arasında her geçen gün yükselmesinin en önemli kaynağıdır. 1919’da çok zor şartlarda başlattığımız Kurtuluş Savaşımızı, 1923’te nasıl yeni devletimizin kuruluşunu ilan ederek taçlandırdıysak; bugün karşılaştığımız sıkıntıları da, inşallah, 2023 hedeflerimize ulaşarak geride bırakacağız. Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, sürekli yükselişine karşı yapılan operasyonları da yine tek yürek olarak bertaraf edeceğimizden şüphemiz yoktur.

Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin de üstüne çıkarmak için büyük bir özveriyle çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle büyük 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. ’dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Başkan Koçer’in Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!