Yalıhüyük’te bin kişi iftarı birlikte açtı

featured

Yalıhüyük’te iki yıl aradan sonra bin kişi İlçe Meydanında iftarını birlikte açtı.

Yalıhüyük Kaymakamlığı, Belediye ve İlçe Müftülüğünün organize ettiği İftar programına Ramazan ayının feyzini bereketini bin kişi birlikte yaşadı.

Program, İlçe Müftülüğünde görev yapan İmam hatiplerin ilahi dinletisi ve İlçe Müftüsü Ahmet Karakaya’nın iftar duası ile başladı.

İftar Programında Konuşan Kaymakam İbrahim Yazıcı;’’ Değerli Yalıhüyük’ü hemşehrilerim kıymetli hazirun, pandemiyle beraber iki senedir ayrı kaldığımız bu iftar sofralarında yeniden buluşmamıza vesile olan ilçe belediyemiz ve ilçe müftülüğümüze teşekkür ederim. İftarların tadı böyle hep beraber olunca zirveye ulaşıyor. İnşallah Rabbim tekrar pandemi günlerini yaşatmasın, bizlere böyle kalabalık sofralarda buluşmayı nasip etsin. İftarımıza katılıp bizleri mutlu eden tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum. ’dedi.

Belediye Başkanı Hasan Koçer’de konuşmasında ;’’ ‘’Bu akşam Yalıhüyük, Yalıhüyük Meydanı her sene olduğu gibi bir başka güzelliğe ev sahipliği yapıyor. Bu güzelliği oluşturduğunuz için Rabbim dualarınızı kabul etsin. Evlerinizde çocuklarınızla beraber huzur ve sağlık içinde nice Ramazanları, Kadir Gecelerini ve Ramazan bayramlarını idrak etmeyi nasip etsin’ ’dedi.

Toplu iftar programına İlçe Kaymakamı İbrahim Yazıcı, Belediye Başkanı Hasan Koçer, AK parti bölge koordinatörü Mustafa Hançerli, Ak parti ilçe koordinatörü Mehmet Taylan, Seydişehir, Yalıhüyük Ak parti ilçe başkanı ve yönetimi, siyasi parti ilçe başkanları, Kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve İlçe Halkı katıldı.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te bin kişi iftarı birlikte açtı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!