Yalıhüyük’te Çiftçi toplantısı yapıldı

featured

Yalıhüyük Millet Bahçesi salonunda Kaymakam İbrahim Yazıcı, Belediye Başkanı Hasan Koçer ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerinin katılımı ile Çiftçi toplantısı düzenlendi.

Toplantıda İlçe Tarım ve Hayvancılık ile ilgili yapılan ve planlanan projeler hakkında sohbet ve görüş alışverişinde bulunuldu.

Kaymakam İbrahim Yazıcı; böyle toplantıların çiftçilerimiz için bir avantaj olduğunu, çiftçilerin sorunları ve çözüm noktalarında görüş alışverişinde bulunduklarını ifade etti.

Belediye Başkanı Hasan Koçer’de İlçe Tarım Müdürlüğümüz ile ortak projelerim oldu. Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi kapsamında yapılan projelerde iş makinası tohum desteği aldıklarını ifade ederek 2023 yılında çiftçilere yönelik desteklerin devam edecek’ ’dedi.

İlçe Orman ve Tarım Müdürü Mevlüt Semerci toplantının amacı ile ilgili verdiği bilgilerde;’’ Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi kapsamında uygulanan projeler ile Müdürlüğümüzün KOP Başkanlığına sunulan özgün projeler sayesinde çiftçilerimizin sorunlarının giderilmesi kaliteli ve kazançlı ürün elde edilmesi hedeflenmektedir. ’dedi.

Toplantının sonunda yapılan projelerin son durumu ve 2023 yılı planlanan projelerin görüşüldüğü toplantıda sorunlar ve çözüm önerileri değerlendirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te Çiftçi toplantısı yapıldı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!