ELEKTRİK HATLARI YER ALTINA ALINIYOR

featured

Yalıhüyük Bozkır yolu caddesi üzerinde bulanan elektrik havai hatları yer altına alınıyor.

Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer’in girişimleri Bölge Milletvekili Ziya Altunyaldız’ın desteklediği proje bir ay gibi kısa bir sürede tamamlanması hedefleniyor.

Bozkır yolu caddesinde çalışmaların yoğun olarak sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Hasan Koçer; ’Girişimlerimiz sonucunda ana giriş güzergâhımız olan bozkır yolu caddemizde bulunan havai hatların bin metrelik bölümü yer altına alınarak görüntü kirliliğinden de kurtulmuş olacağız. Ayrıca göçmen kuşların geçiş güzergâhı olan Yalıhüyük’te elektrik tellerine çarpan kuşlar ölüyordu. Diğer bir konu ise Elektrik havai hatların altında kalan sedir ağaçları tellere yaklaştı. Hattın yer altına alınması ile birlikte birçok yönden fayda sağlanmış olacak. Bu projenin gerçekleşmesinde Başta Konya Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız’a Medaş genel müdürüne ve bünyesindeki teknik ekibe teşekkür ederim. İlçemize hayırlı olsun. ’diye konuştu.

Bozkır yolu üzerindeki çalışmalar tüm hızı ile devam ederken projenin bir ay gibi kısa bir sürede tamamlanması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
ELEKTRİK HATLARI YER ALTINA ALINIYOR

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!