RSS servisimiz yayında

Yalihuyuk.com – RSS Servisi, sitemizdeki haber, makale ve mesaj kaynaklarındaki yeni yazıların başlık ve özetlerini, sizin için biraraya toplayan bir hizmettir. Yeni haberlerimizi cep bilgisayarınızdan okuyabileceğiniz gibi Outlook ayarlarınızı yapmak suretiyle de sitemize girmeksizin sürekli takip edebilir, gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.

Kullanım kolaylıklarından ötürü RSS "Really Simple Syndication" olarak da ifade edilmektedir. Bu özelliğe sahip web sitemiz, size sitemizin özetini de sunduğu için, sitemizi ziyaret etmeye gerek kalmadan yeni yazılardan haberdar olabilir, bu yazılar hakkında kısa özet bilgileri ya da yazının tamamını okuyabilirsiniz.

RSS desteği bulunan Browserlar (Tarayıcılar):

  • Firefox

  • Opera

  • İnternet Explorer (7/beta2 +)  

RSS nasıl kullanılır? 

Yukarıda adı geçen tarayıcılar RSS desteğine sahip olan web sitemizi otomatik olarak tespit ederler ve tek bir tıklamayla sizi sitemize abone yaparlar. Böylece dinamik olarak güncellenen bir "Sık Kullanılanlar" menüsüne sahip olursunuz.

RSS linklerinden faydalanabilmek için bir "RSS Okuyucusu" da kullanabilirsiniz. Windows platformu için FeedDemon programını, Mac platformu için NetNewsWire ve Linux platformu için de AmphetaDesk programını tercih edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
RSS servisimiz yayında

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!