Microsoft’un sizlere sürprizi var

Uzun bekleyiş sona erdi ve Microsoft, sonunda Internet Explorer 7’yi piyasaya sürdü. Bu programı indirmek için acele etmeyin. Çünkü yazılım devi Microsoft, kopyacılara tuzak hazırladı. Microsoft piyasaya sürdüğü Internet Explorer 7 Web tarayıcısının son sürümüne yerleştirdiği sistem kopyacıları gafil avlıyor.

İnternet Explorer 7'yi yüklemeye çalışanları bekleyen kötü sürpriz Windows sisteminin çökmesi oluyor. Kopya Windows işletim sistemi kullananların bilgisayarlarına indirilmek istenen Explorer'ın içine yerleştirilen sistem kopyayı algılıyor ve otomamik olarak bilgisayarı ve Windows'u çökertiyor.

İŞTE YENİ EXPLORER'İN ÖZELLİKLERİ

IE 7 ile beraber gelen güvenlik güncellemeleri arasında Internet dolandırıcılığına karşı geliştirilen “anti-phishing” özelliği ve geliştirilmiş ActiveX kontrolleri başı çekiyor. HTML 4.01 ve CSS 2 yeni Web standartlarını destekleyen tarayıcı, uzun süredir beklenen sekmeli (tabbed) tarama fonksiyonu ve daha çok haber sitelerinde kullanılan RSS hızlı bilgilendirme özelliğini destekliyor.

IE 7’nin şimdilik sadece İngilizce sürümü kullanıcılara sunuldu. Arapça, Fince, Fransızca, Almanca ve Japonca sürümlerinin önümüzdeki iki hafta içinde kullanımda olacağı belirtiliyor. IE 7 ayrıca şu an için sadece Windows XP SP2, Windows XP Professional x64 Edition ya da Windows Server 2003 SP1 işletim sistemlerinde çalışıyor.

Internet Explorer 7’nin birkaç hafta içerisinde otomatik güncelleme ile sunulması bekleniyor. Tarayıcı http://www.microsoft.com/windows/ie/default.mspx  adresi ziyaret edilerek indirilebiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Microsoft’un sizlere sürprizi var

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!