Terörü lanetliyorum

Yaklaşık bir haftadır Türkiye  ve Dünya'nın  gündemini meşgul eden Hrand Dink in öldürülmesi ve yankıları sürerken, bir taraftan da Türkiye ,Dış ve iç mihraklarında etkisi ile bir felakete mi sürükleniyor sorusu akla geliyor. Hrant Dink'e sıkılan kurşun Türkiye'ye sıkılmıştır.Türkiyenin milli menfeatlarına sıkılmıştır. Bir cana kıyılmasını nefretle kınıyorum. Aklı selim her insan bu vahşi cinayete lanet okur. Okumalı da !

 

Ancak bu olayı bahane edip hepimiz “Hrant'ız hepimiz Ermeni'yiz“ diyerek Devleti ve Türk milletini suçlu sandalyesine oturtma yaklaşımı da doğru bir yaklaşım değildir. Dink'e yapılan hain saldırı ne kadar lanetleniyorsa Şehit edilen Mehmetçiklere ,polislere ,asala terör örgütünce öldürülen büyük elçilerimize ,ataşelerimize ve Türk vatandaşlarımıza da aynı ölçüde aynı duyarlılığın gösterilmesi gerekir. Hatta en son bir astsubayımız şehit edilmişti .Hrant Dink in cenazesine gidenleri o şehidimizi son yolculuğuna uğurlarken de görmek isterdim doğrusu?

 

Türkiye de yaşayan her vatandaşın bilmesi gereken yegane şey ;Barış içerisinde yaşamak istiyorsak terörü top ye kün lanetlemek ,prim vermemek olduğu kanısındayım.

 

Yıllardır bu memleketin mahsum insanlarını katleden vahşice öldüren ,Mehmetçiğimize kurşun sıkan ,polisimizi vuran tüm terör örgütlerini de lanetliyorum.Buradan ABD ye ve AB  ye seslenmek istiyorum. Sizlerin desteklediği pkk 30. 000 insanımızın canını almıştır.Sizin sattığınız silahlarla yapmıştır bu cinayetleri aynı tepkiyi bu kanlı ellere de gösterin ki dünya barış kardeşlik için de olsun. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

 

Fatih ATALAY

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Terörü lanetliyorum

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!