Kanal A Türkiye’nin sesi

featured

Kanal A, Ilıcada kurulan vericisiyle artık ilçemizde de normal antenle izlenilebilecek…

Kanal A Televizyonu Konya Bölge Temsilcisi A. Şenol Demirbaş, 1997 yılının Eylül ayında programlı yayın hayatına başlayan Kanal A Televizyonun her gün 24 saat kesintisiz yayın yaptığını belirtti.

 

KANAL A  doğru, dürüst, seviyeli ve kaliteli yayıncılık anlayışıyla çok kısa bir sürede seyredenlerin beğenisini kazandığını belirten Kanal A Televizyonu ve Haber Ajansı Genel Yayın Müdürü Alper Tan,” Çok kısa sürede Ulusal bazda, Türk-sat uydusunda, Avrupa da kabloluda ve normal yayında İç Anadolu başta olmak üzere Tüm Türkiye’de izlenir hale gelmiştir İzleyicileri tarafından Ankara'da en çok izlenilen ve beğenilen TV kanalı konumuna oturtulmuştur. Özellikle Ankara ve çevresiyle ilgili haberlerin Ankara’yı ilgilendiren konuların ve Türkiye'nin gündeminin iyi takip edilerek ekrana yansıtılması izleyicilerimiz tarafından ilgiyle takip edilmesine sebep olmuştur..”dedi.

Kanal A, Türk halkının örf,adet ve kültürüne, aile yapısına, bütünlüğüne ve genel ahlak anlayışına uygun tarzda yapılan haber ve haber programları başta olmak üzere eğitim,kültür, eğlence, müzik, belgesel ve çocuk programlarına ağırlık vermektedir. İzlediği tutarlı ve istikrarlı yayın politikasıyla, izleyicisine kendisini kabul ettirmiş, takdirini ve güvenini kazanmıştır. Aynı zamanda artık Konya'nın Seydişehir ilçesinde artık hava yayını ile izleniyor ”diye konuştu

Kanal A Televizyonu Konya Bölge Temsilciliği, Musalla bağları Mahallesi, Elmalı Caddesi, Güçlü Sok. Eski Kamyon garajı Türk Petrol Arkası No:11’de bulunan 3-K Elektronik Şirketler topluluğu binasında faaliyetine başladı.

Kanal A İrtibat Telefonları ise şöyle:3540125-3535000 ve Faks 3540125

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Kanal A Türkiye’nin sesi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!