Yüzde 100 Türk malı traktör

Erkunt Traktörleri ile yüzde 30 daha az yakıt kullanımı, yüzde 10 daha fazla performans imkanı…Üstelik yüzde 15 daha ucuz…

Image 

Yüzde 100 Türk Malı sloganıyla piyasaya çıktıklarını belirten Erkunt Traktörleri Yurtiçi Satış Müdürü Tolga Sağlam, traktörlerinin yüzde 30 az yakıt, yüzde 10 daha fazla performans ve yüzde 15 daha ucuz satışıyla 2.5 yılda 3. sıraya yükseldiklerini söyledi.

Erkunt tarım makinalarının 53 yıl önce kurulduğunu ifade eden firmanın satış müdürü Tolga Sağlam, "İlk kurulduğunda döküm fabrikası olarak hizmet veriyordu. Türkiye'de ve dünyada birçok firmaya parça veriyorduk. 2.5 yıl önce Erkunt traktörlerini piyasaya çıkarttık. Traktörlerimizi piyasaya çıkartırken tamamen yerli olmasını amaçladık. Yüzde yüz yerli olan traktörümüzden 15 farklı model üretildi. Bu modellerimizin hepsi diğer markalara göre yüzde 30 az yakıt tüketiyor, yüzde 10 daha fazla performans gösterirken, yüzde 15 civarında da ucuz satışı yapılıyor. 35 ile 90 bin YTL arasında değişen fiyatlarda satılan traktörlerimizle 2.5 yıl içerisinde 3. sıraya yükseldik. Şu ana kadar 3 bin adetten fazla traktör satışımızı gerçekleştirdik" dedi.

Yurtiçinde köylere giderek çiftçilerin bizzat traktörleri test ettiğini dile getiren Sağlam, "Bunun yanı sıra sürekli fuarlara katılıyoruz. Fabrikalarımızda yaklaşık bin 500 kişi çalışıyor. Bin 500 kişinin emeğiyle ortaya çıkan bu ürün yurt içinde olduğu gibi, yurt dışında da satılıyor" şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yüzde 100 Türk malı traktör

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!