Hayırseverlere çağrı

featured

İlçemizde yaşayan Güllü Kartal, yakalanmış olduğu karaciğer yetmezliği hastalığından kurtulabilmek için çare arıyor…

  

Yaklaşık üç sene önce karın ağrısı şikayeti ile doktora giden ve karaciğer yetmezliği teşhisi konulan Güllü KARTAL(48), ileri tetkikler yaptırmak için gittiği İstanbul Çapa Tıp Fakültesi'nde de Karaciğer yetmezliği, Şeker hastalığı ve Karında su toplanması gibi hastalıklar tespit edilerek, kısa bir zaman içerisinde karaciğer nakli yapılması gerektiği bildirildi.

Karaciğer naklinin yapılabilmesi için Çapa Tıp Fakültesi'nin 60 bin YTL, Cerrah Paşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nin ise 40 bin YTL talep ettiği kaydedildi.

Eşinin rahatsızlığına çare bulmak için hastane hastane gezen hasta eşi Mustafa KARTAL(59), sitemiz aracılığıyla yardım talebinde bulunmak için şöyle dedi:

“İşyerimin iflas etmesi sonucu maddi imkanlarım oldukça zayıftır. Bu hastalığın tedavisini kendi imkanlarımla karşılamam mümkün değil. Bağ-kur emeklisiyim. Hasta eşim ve iki çocuğumun masrafına, almış olduğum ayda 400 YTL maaş yetmiyor. Şu ana kadar tedavi masraflarını komşularımın yardımlarıyla karşılayabildim. Buradan çağrım eşimin karaciğer naklinin yapılması için ihtiyacı olan 40 bin YTL parayı hayırseverlerin katkısıyla bulabilmek ve bu tedaviyi yaptırabilmek ümidiyle yaşıyoruz” dedi.

Yardımda bulunmak isteyenler için PTT Yalıhüyük Şubesi'nde bir hesap açtıran KARTAL, tek ümidi olan hayırseverlerin kendilerine göndereceği yardımı dört gözle bekliyor.
 
 
YARDIM İÇİN HESAP NUMARASI :

YALIHÜYÜK PTT Şubesi

Mustafa KARTAL

Hesap No : 5129294

Haber: Fatih ATALAY-İbrahim ÖZDEMİR

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Hayırseverlere çağrı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!