Belediye Başkanı Almanya yolcusu

Almanya’nın Nürnberg şehrinde yaşayan Yalıhüyüklüler, yeni kurdukları derneğin ve üç katlı dernek binasının açılışı için Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Yiğit’i Nürnberg’e davet ettiler…

Image 

Nürnberg şehrinde yaşayan 90 Yalıhüyüklü ailenin bir araya gelerek kurdukları derneğin ve üç katlı hizmet binasının açılışı bu Pazar günü 13.05.2007 tarihinde yapılıyor.

Cumartesi günü Antalya havaalanından uçakla Almanya'ya gidecek olan Belediye Başkanı Hasan Yiğit, yolculuk öncesi sitemize bilgi verdi.

Hasan Yiğit konuşmasında: ”Yurtdışında yaşayan binlerce vatandaşımız var. Bu yurtdışında yaşayan hemşehrilerimizin çoğu Almanya'da ikamet ediyorlar. Onların kurmuş oldukları dernekler, Yalıhüyük’ü ve hemşehrilerimizi bir arada, birlik ve beraberlik içerisinde olmalarını sağlayacaktır. Ayrıca Yalıhüyük’ü dünyaya tanıtmada büyük faktör olacaktır” dedi. 

Gurbette yaşayan hemşehrilerinin bu güzel ve anlamlı gününde yalnız bırakmamak, onlara destek vermek için Almanya'ya gideceğini belirten Yiğit, hemşehrileri ile birlikte Yalıhüyük için de neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunacağını söyledi.

Haber: Fatih ATALAY

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Belediye Başkanı Almanya yolcusu

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!