Nürnberg ziyaretimiz

featured

Nürnberg Derneği ziyaretimiz sıcak bir ortamda gerçekleşti…

Merkezi Nürnberg'de bulunan ve Yalıhüyüklü hemşehrilerimizin kurmuş oldukları, resmi adı Yalıhüyük e.V. Nürnberg olan derneğin daveti üzerine katıldığımız görüşmeler sıcak bir ortamda gerçekleşti.

Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Hasan Yiğit tarafından açılışı yapılan derneğin 3 katlı hizmet binasında gerçekleşen görüşmede, site yöneticimiz Oktay Yıldız ve Dernek Başkanı Sinan Albayrak ile halen Nürnberg'de bulunan Belediye Başkanımız Hasan Yiğit de katıldı. Gayet sıcak bir ortamda geçen görüşmelerde, Yalıhüyük üzerine fikirler dile getirilirken, Avrupa'da bulunan Yalıhüyüklüler'in yatırım çağrılarına kulak vermeleri istendi.

Derneğin Yönetim Kurulu'nun da görüşlerini paylaştığı görüşmelerden çıkan önemli sonuçlar ise Yalıhüyük adına yapılacak olan yatırımların desteklenmesi, Avrupa Birliği uyum sürecinde ortaya konulacak projelerin finansal destek alabilmeleri için yapılacak çalışmaların takip edilmesi ve internet ile ilgili olarak Yalıhüyük'ten sürekli canlı yayın yapabilecek bir sistemin kurulması oldu. Bu konuda çeşitli vaadler alınırken, önümüzdeki günlerde sitemiz üzerinden yapılacak yayın için güzel adımların atılacağı müjdesi de verilmiş olundu.

Daha sonra Nürnberg'de hastane de yatmakta olan Metin Akman ile Hasan Vurmaz'ın annesine geçmiş olsun dileklerinde bulunulmak üzere toplu bir ziyaret gerçekleştirildi.

_
_
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Nürnberg ziyaretimiz

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!