UYARIYORUZ!

Taşıma su ile değirmen dönmeyeceğini idrak edemeyen kardeşlerimiz, sitemizin veya ekibimizin haberleri ile haber sitesi olduklarını iddia ediyorlar…

Elbetteki hepimiz aynı amaca yönelik farklı metotlarla yerimize yurdumuza, doğduğumuz topraklara hizmet etmeye çalışıyoruz. Hepimizin karınca kararınca hizmetleri olmaktadır. Yapılan en ufak bir olumlu davranışı inkar etme durumunda da değiliz.

Ancak son zamanlarda yaşanan gelişmelere binaen bu sessizliğimiz, hoşgörü ve iltimas sınırlarımızı zorlarcasına sitemizden izinsiz olarak alınan haberlerin de arkasını aramayacağımız anlamına gelmemelidir.

Yayınlamış olduğumuz dernekler haberine misilleme yaparcasına fütursuzca yapılan künye (ç)alma işlemi, karşımızdaki kişilerin açıkça niyetini ortaya koymaktadır.

Künye, bir sitenin kimliğidir. Sitemizin kişiliği olan künyenin bire bir kopyalandığı 24 Mayıs 2007 tarihinde tarafımızdan belgelenmiştir. Bu tarih yalıhüyük.net sitesi adına kara bir gündür. Oysa biz künyemizi 20 Eylül 2006 tarihinde yayınlamaya başladık. yalıhüyük.net sitesinin bizden almış olduğu künyede sözümona "Kul hakkı"ndan bahsetmesi abes ile iştigal etmektir, komiktir, niyetini ortaya koymaktır. Site olarak ertesi gün bu konuda yazılı olarak tepkimiz kayıtlarda mevcuttur.

Herşeye rağmen, bizler kardeşiz, akrabayız ya da hemşehriyiz. Adımlarımıza, yaptıklarımıza dikkat etmek zorundayız. Fakat şu aşamada sitemizden ya da ekimize ait yazıların alınmasını istemiyoruz..

Bu konuda, yinelenen bu tür gelişmelere karşı tavrımızın da değişeceğinin bilinmesi, hoşgörü ortamının sınırlarının zorlanmaması temennimizdir.

yalihuyuk.com adına

İnş.Y.Müh. Oktay YILDIZ

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
UYARIYORUZ!

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!